Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 78 recepten
Ingrediënten 3 teentjes knoflook 1 kleine ui 1 rode peper 3 vleestomaten 1 sneetje witbrood 3 takjes peterselie 1 dl olijfolie 75 g blanke amandelen 1[...]
Bron: ah.nlgegeten 11 november Recept uit de Allerhande , smakelijk, maar niet romig zoals het daar genoemd werd, eigenlijk een beetje droog. Maar de dressing van[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties : 1 25 gr verse spinazie 75 gr cherry tomaten 50 gr bosbessen 170 gr uit blik krabvlees in pekel, uitgelekt 50 ml balsamico azijn[...]
Bron: allrecipes.nl2 (stevige) witvisfilets, bloem, kappertjes, kerstomaatjes, scheutje balsamico-azijn, wat oregano, olijfolie Verhit wat olie in een koekepan. Haal de vis door[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 8 juni Door de worst lekker hartig! 1 grote ui, 125 gram salami, wat boter, 1,5 blik tomaten op sap, 1 scheut azijn, 1,5 tl honing, 4 witvis filets[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDaar is 'ie dan! Op facebook liet ik al weten dat ik gisteravond HEEL LEKKER heb gegeten en nu dan ein-de-lijk het recept online. Ik dronk namelijk gisteravond[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIk hou wel van een uitdaging. Toen ik te horen kreeg dat Rio Mare een bloggerswedstrijd organiseerde waarin mijn creativiteit uitgedaagd werd, hoefde ik dan[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWat ben ik toch weg van dit soort recepten die onze chef Jo om de 2 weken uit zijn boekentas schudt. Ze zijn lekker, ze zijn licht en het werk valt reuzegoed[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen speciaal gerechtje. Dat is dit bord zeker en vast. De vis wordt opgediend op kamertemperatuur en wordt overgoten met de warme, zoet-zure marinade. Doe[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beRoodbaars of dorade of Noorse schelvis, dat zijn allemaal andere namen voor één en hetzelfde lekkere visje. Niet te verwarren met rouget barbet of rode poon.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWoop, woop! Het is zover! Het nieuwe schooljaar aan hotelschool Spermalie is gestart. Mijn schooltas met gloednieuwe klasseermap stond al weken klaar. De[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bePure smaken. Eenvoud. En vooral een verrukkelijke puree. Dit gerecht werd afgelopen dinsdag als voorgerecht geserveerd, maar ik zou gewoon de porties wat[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit is al mijn 4de voorgerechtje met scampi's en ik zou - eerlijk gezegd - niet weten aan welk recept ik de voorkeur moet geven. Ik vind ze allemaal heel[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe sogliole in saor het lekkerst als je hem een dag van te voren klaarmaakt. Volgens het recept in la Cucina Italiana is het wekenlang houdbaar. Kunnen ze wel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is een voortreffelijke paprikasaus die goed past bij bijvoorbeeld gegrilde tonijn en zeeduivelfilets. Op mijn buurtmarkt hadden ze die niet en heb ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl