Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
voor 6 personen 300 g aardappelen, 400 g koolvisfilet, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 theelepels sambal oelek, 1 ei, zout, peper, 1 eetlepel citroensap,[...]
Bron: smulweb.nlIndisch eten heerlijk! Op zondag 2 juni (gisteren dus) heb ik een bezoekje gebracht aan de Tong Tong Fair in Den Haag. Ik was heel erg benieuwd welke gerechten[...]
Bron: foodiesign.blogspot.com* 500 gram gamba`s * 2 eetlepels olijfolie * vers gemalen peper * (zee)zout * 1 teentje knoflook * 2 eetlepels ketjap * sambal (naar smaak) Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nl1 pakje koolvisfilet, 1 uit, ketjap, knoflookpoeder, sambal, olie Bereidingswijze Doe wat olie in de wok en fruit de gesnipperde ui. Voeg vervolgens de[...]
Bron: smulweb.nlPittige Viskoekjes Ik vind vis erg lekker... En ik heb al meer gezegd, ik eet het veel te weinig... M`n wederhelft is niet kapot van vis en ik eet het dan ook[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten couscous: 450 g fijne couscous olijfolie zachte boter naar smaak Ingrediënten visschotel: 2 zoete witte uien 2 teentjes knoflook 150 ml olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 500 g broccoli 250 g Chinese mie 1 schaaltje kabeljauwfilet (in blokjes) 1 bakje surimisticks ((150 g), in brede repen) 100 Thaise[...]
Bron: ah.nlSoep maken is al niet zo moeilijk, maar deze soep is wel heel makkelijk! Erg lekker als je niet bang bent voor wat knoflook. Doe flink wat g rasboter (twee[...]
Bron: isweetpotato.blogspot.nlIn dit recept van Thaise vis met snijbonen wordt kabeljauw gemarineerd in limoensap en Thaise rode curry pasta. Daarna wordt de kabeljauw door de bloem gehaald[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlKnoflookgarnalen in chilisaus. Uit Maleisië komt dit lekker pittige gerecht. Er zit ook paprika en bleekselderij in dit wokgerecht. Na een tip op internet laat[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVis staat meerdere malen per week bij ons op het menu. Ik ben echter geen fan van de vis in de supermarkten. Het zijn vaak van die kleine, uitgedroogde[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlMeestal gebruik ik voor visgerechten zalm of kabeljauw, dus ik vond het leuk om voor dit recept van gebakken vis met Aziatische kool, venkel en bacon eens een[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlNa de ongepelde garnalen , bleef er nog een bak gepelde garnalen over in de Foodybox. Ik mijmerde even over een knapperig stokbroodje beladen met garnaal en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit gerecht is afkomstig van Bizerte, de meest noordelijke stad van Afrika. Het is zoet en kruidig en prachtig aromatisch. Heel lekker.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWat een ***weer! Ach, om helemaal depri van te worden... Niks kan mij opbeuren momenteel... De Rode Duivels zijn uitgeschakeld. Vakantie is nog veraf en ik heb[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 2 personen 500 gram gepelde gambas 50/100 ml olijfolie 5 á 6 teentjes knoflook Bieslook 5 theelepels sambal badjak Viskruiden Peper en zout Limoen[...]
Bron: smulweb.nlHoeveelheid naar gelang de honger.1a2 forellen /pers. zout en peper, een beetje sambal (voor wie het graag pittig heeft),citroensap Hulpmiddelen Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nl