Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 40 recepten
Mosselen. Nederlands trots. De mosselen uit Nederland staan bekend als de beste van de wereld. Het mosselseizoen loopt van half juli tot half april. Van half[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlVandaag had Peter zijn eerste dagje vrij bij zijn nieuwe baan. Lekker een dagje in de tuin werken, potgrond bijvullen, oude planten weggooien, terras vegen,[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 4 kabeljauwhaasjes 800 gram kruimige aardappelen, geschild olijfolie 500 gram prei, in ringetjes gesneden 1 grote rode paprika,[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlMaarten komt regelmatig thuis met een portie zelf gevangen kabeljauw. Het leukst vind ik het als ik de vis kan combineren met aardappels en groenten uit de[...]
Bron: duizenden1dag.blogspot.nlBij bijzondere gelegenheden, zoals de feestdagen die nu achter ons liggen, vind ik het heerlijk om met luxe producten te werken. Zoals coquilles. En dan niet[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIk ging naar de viswinkel om st.Jacobsschelpen te kopen, maar kreeg te horen dat deze alleen op bestelling verkrijgbaar waren. Ik was verbaasd, omdat ik toch[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlAls blogster was ik onlangs uitgenodigd op de persvoorstelling van de nieuwe kookbijbel, Ons Kookboek van de KVLV. Ik kreeg meteen al een paar receptjes en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit recept van coquilles met bloedworst schijnt een klassieke combinatie te zijn. Dat moest ik toch eens een keer proberen! En het is niet voor niets dat dit[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlvoor 4 personen 700 gram kabeljauw filets (2 stuks) 2 stengels bleekselderij gesneden 1 rode ui gesnipperd 1 prei in dunne ringen gesneden 2 knoflook teentjes[...]
Bron: smulweb.nlEigenlijk wilde ik met m'n pastamachientje en een raviolihoudertje dat bij een boek zat ravioli maken. De vulling was heerlijk (zachte geitenkaas, creme[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 200 GRAM GRAVAD LAX of GEROOKTE ZALM 2 PREIEN, in ringen 6 AARDAPPELS, geschild, gekookt en in plakjes 1/4 LITER ROOM 2 EIEREN HANDJE DILLE,[...]
Bron: smulweb.nlgegeten 11 november Recept uit de Allerhande , smakelijk, maar niet romig zoals het daar genoemd werd, eigenlijk een beetje droog. Maar de dressing van[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDeze week zat er weer courgette in de groentetas en ik had zin in een stoofpotje met vis. Dit is het geworden en we hebben het gegeten met brood met[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDit is een ovenschotel die binnen 20 minuten in de oven kan staan. Het ligt eraan of je de aardappelpuree zelf maakt of kant en klaar koopt of een zakje droge[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHallo lieve foodies, Mijn verjaardagsdinner vanavond! Dat maak je natuurlijk zelf, gezond en verantwoord! Dus eet ik vandaag een zalmfiletje en Papillotte op[...]
Bron: cookingwithsaskia.blogspot.nl