Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties : 2 1 eetlepel (15 ml) citroensap 1 theelepel olijfolie zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 1 laurierblaadje 500 g verse[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 1 eetl Tandoori kruidenpasta - 4 x 175g zeebaarsfilets met huid, in de lengte doorgesneden - 1/2 tot 2 rode chilipepertjes (afhankelijk hoe[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De Thaise pasta: 2 bosjes verse koriander 2 cm verse gember 3 teentjes knoflook 2 rode chilipepers 2 t sesamolie 6 e sojasaus 2 citroenen (sap[...]
Bron: smulweb.nlDit gerecht is afkomstig van Bizerte, de meest noordelijke stad van Afrika. Het is zoet en kruidig en prachtig aromatisch. Heel lekker.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet ziet er niet zo aantrekkelijk uit op de foto, maar het is echt lekker. En makkelijk te maken. Het recept komt van de onvolprezen site[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMeestal gebruik ik voor visgerechten zalm of kabeljauw, dus ik vond het leuk om voor dit recept van gebakken vis met Aziatische kool, venkel en bacon eens een[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlEen verzoeknummertje: een vriend van me wil met kerst een Hele Vis op tafel zetten, gegaard in een Zoutkorst. Een mooie manier van vis bereiden; het gaat snel[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlHa! Ben m'n belofte niet nagekomen, ik kon het niet laten. Vandaag de grillpan benutzt. Heb ervaren hoe een wereld van verschil het kan maken, hetzelfde[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten 2 rode pepers 250 ml appelsap 4 zeebaarsfilets versgemalen citroenpeper 2 eetlepels olijfolie 1 zakje verse bieslook ((25 g), in grove[...]
Bron: ah.nlIngrediënten: Zeebaarsfilets Gehakte hazelnoten een struik catalogna olijfolie knoflook pepertje citroensap Bereiding groente: Snij de catalogna in stukken en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk heb het eindelijk aangedurfd, en inderdaad het is de lekkerste manier van vis bereiden. De vis wordt heel mals en sappig. Ingrediënten: 750 gr à 1 kg grof[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlfoto: Mikkel Vang Gegrilde Vis Vis...ook lekker op de bbq.... En als het weer het niet toelaat om te bbqen, kun je altijd nog de grill of grillpan[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlWe wilden vorig weekend barbecueën en hinkten op twee gedachten: een hele vis op de bbq grillen of weer eens gegrilde pijlinktvis. In Yerseke hebben we[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlZalm met linzensalsa Het recept komt uit Delia Smith keukengeheimen deel 3, het is eigenlijk met zeebaars maar wij hadden er zalm bij. Er zijn drie boeken in[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl