Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 64 recepten
voor 4 personen - ongeveer 5 gambas p.p. (bij voorkeur vers, maar uit de vriezer kan ook - de niet-voorgekookte variant!). Bij amuse neem je 1 of 2 gambas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 24 gamba′s, 4 teentjes knoflook, 2 kleine uien, 4 eetlepels olijfolie, 4 etlepels medium sherry, 1 eetlepel citroensap, zout, peper, 2[...]
Bron: smulweb.nl12 middelgrote rauwe gamba′s (steurgarnalen), tot de staart gepeld 60 gr bloem 1 theel bakpoeder zout snuf cayennepeper arachide-olie om te bakken 1 - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Benodigdheden 2 fijngehakte teentjes knoflook 2 eetlepels olijfolie tabasco 8 ongekookte gepelde gambas Fino of citroensap 4x Smult +[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 12 gamba`s 5 teentjes knoflook 4 el olijfolie halve tl cayennepeper 3 el droge sherry 2 el citroensap 2 el fijngehakte koriander of peterselie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Olijfolie; 2 fijngehakte knoflooktenen; 1 fijngehakte rode peper; 1 tl gemberpoeder; ½ tl paprikapoeder; 1 tl gemalen komijn; 300 g[...]
Bron: smulweb.nlOlijfolie, 800 gram gamba′s (gekookt en ongepeld), verse knoflook (minimaal 2 teentjes p.p.), citroen, peterselie, stokbrood 4x Smult + 24-delige BK[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 liter zonnebloemolie 12 grote zoutwater garnalen, rauw 2 grote aardappels (vastkokend) 2 el mayonaise 1 teen knoflook, geperst paar druppels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 theelepel aardappelzetmeel 2 stengels citroengras 1 eetlepel lente ui in ringetjes 2 limoenblaadjes 8 middelgrote gamba`s, liefst thaise[...]
Bron: smulweb.nlPasta gamba is absoluut mijn favoriete pasta! Pasta gamba staat in feite symbool voor de Italiaanse keuken: simpel en totaal verslavend! Dit geldt wel alleen[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlWe noemen ze 'rijstnoedels', maar ik zag dat die Aziatische vermicelli in feite gemaakt zijn van maïszetmeel en nog een andere soort (tapioca?) zetmeel die ik[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlIngrediënten 2 flesjes zonnebloemolie (a 1 liter) 12 grote zoutwater garnalen ((zak 500 g, diepvries), ontdooid) 2 grote aardappels (bv. pommes primeur,[...]
Bron: ah.nlWil je een authentiek smakende Curry, dan ontkom je er niet aan om zelf je Currypasta te maken. Da's even een dingetje. Als je niet alle benodigde ingrediënten[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl