Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Een heerlijk eenvoudige manier om een zalmfilet te bereiden - gezoet met rijstwijn en sesam vervolgens gebakken. De foto is van internet, ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngredienten: 4 plakjes tonijn 1 teen knoflook, geplet beetje olijfolie 1 blik (400 ml) gepelde tomaten 4 eetlepels Thaise vissaus ¼ van een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl"Mevrouw dit zijn mijn laatste mulletjes, kijk eens zo mooi vers". Ja iedere keer kom ik met veel te veel groenten, fruit en vis van de markt. De eerste helft[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe sogliole in saor het lekkerst als je hem een dag van te voren klaarmaakt. Volgens het recept in la Cucina Italiana is het wekenlang houdbaar. Kunnen ze wel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoorgerecht voor 4 personen: 100 g roomboter, op kamertemperatuur 1 (onbespoten) limoen ongeveer 1½ cm gemberwortel 1 teentje knoflook ½ theelepel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit is een recept uit de Baskische keuken. In het originele recept moet txakoli wijn gebruikt worden, maar ik heb maar een Portugese genomen. In de Baskische[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEerder maakte ik al de Frans/Spaanse klassieker vis in de oven , maar volgens t opkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit Spaans Baskenland doen we[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet ziet er niet zo aantrekkelijk uit op de foto, maar het is echt lekker. En makkelijk te maken. Het recept komt van de onvolprezen site[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe staartstukjes uit een pak diepvries kabeljauw zijn heel geschikt om er een soort lekkerbekjes van te maken. Voor dit recept worden ze niet door een beslag[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten couscous: 450 g fijne couscous olijfolie zachte boter naar smaak Ingrediënten visschotel: 2 zoete witte uien 2 teentjes knoflook 150 ml olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoorgerecht voor 4 personen: 100 g roomboter, op kamertemperatuur 1 (onbespoten) limoen ongeveer 1½ cm gemberwortel 1 teentje knoflook ½ theelepel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEerder maakte ik al de Frans/Spaanse klassieker vis in de oven , maar volgens t opkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit Spaans Baskenland doen we[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten : 1 x 750g hele vis, zoals snapper of daurade, schoongemaakt 100 g zachte boter 4 teentjes knoflook, geperst Partjes citroen, voor garnering[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVan het restje groenten dat ik overhad van Jamie's 15 minuten gerecht met zalm en groenten had ik nog broccoli en sugarsnaps over. Met wat garnalen uit de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn dit recept wordt varkensgehakt gebruikt. Nu kan je dat in de supermarkt niet kopen, meestal wordt dan een varkensworstje aangeraden, maar dat is dan weer[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl