Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 249 recepten
voor 4 personen 450 gram verse zeeduivelfilet -1 eetlepels olijfolie - 450 gram tapenade - zout - zwarte peper - Voor garnering : vers gehakte peterselie -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 15 gamba`s 3 teentjes knoflook 1 chilipeper olijfolie zwarte peper zout Bereidingswijze Gamba`s helemaal of half pellen. Darmkanaal eruit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g garnalen olie 1 ui 2 teentjes knoflook 1 tomaat 1 verse peper 1 theel. trassi Hulpmiddelen Nvt Voorbereiding Pel de garnalen. snipper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Gerookte zalm, kappertjes, creme fraise,bosui,citroen. Bladerdeeg Hulpmiddelen Garneerring Voorbereiding Snij de zalm,3 stengels bosui,rasp[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr zalm,150 gr makreel 1 zakje bechemelsaus,peper,4 plakjes cheddar kaas,cherry tomaatjes Hulpmiddelen 4 kleine pannetjes Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nl200 gram surimisticks (krabsticks) in kleine stukjes gesneden; 100 gram gerookte zalm, in kleine stukjes gesneden; 4 eieren, losgeklopt; 200 ml creme fraiche;[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 GRAM GRAVAD LAX of GEROOKTE ZALM 2 PREIEN, in ringen 6 AARDAPPELS, geschild, gekookt en in plakjes 1/4 LITER ROOM 2 EIEREN HANDJE DILLE,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 scholfiltes 8 sneetjes gerookte zalm creme fraiche zwarte kaviaar(potje) dille Bloem roomboter melk witte wijn peper Hulpmiddelen Magnetron[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 gram gerookte zalm 1 stokbrood of focaccia 2-3 eetlepels verse groene pesto 1 rolletje geitenkaas van 100 gram (in plakjes) 2 kleine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 600 g kabeljauwfilet, in stukjes verdeeld groen van lente-ui, in ringetjes verse gember, in reepjes knoflook, fijn rode peper, fijn Chinese[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - ongeveer 5 gambas p.p. (bij voorkeur vers, maar uit de vriezer kan ook - de niet-voorgekookte variant!). Bij amuse neem je 1 of 2 gambas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 gr. gerookte zalm 600 gram Kabeljauw of een andere stevige witvis (vers of diepvries) Een handje garnalen zonder schil 3 bosuitjes in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 300 g aardappelen, 400 g koolvisfilet, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 theelepels sambal oelek, 1 ei, zout, peper, 1 eetlepel citroensap,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr. verse tonijnfilet 2 eetl. goede olie om in te bakken zeezout en peper uit de molen 2 eetl.pijnboomptjes, geroosterd Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 300 g gekookte zalm, 1/2 dl room, een paar druppels citroensap, peper en zout Hulpmiddelen Mixer Bereidingswijze Mix de zalm, voeg room en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 150 gram langkorrelrijst, 2 uien, 3 tomaten, ca. 400 gram verse kabeljauw, 3 eetlepels olie, zout, peper, 125 gram gorgonzola Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 zoete meloen 200 g gepelde kreeftgarnalen 2 eetlepels fijngehakte munt versgemalen peper 3 eetlepels witte-wijnazijn 6 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zalmmoten 3 eetlepels olijfolie 2 eetlepels kappertjes 4 augurken, in kleine blokjes 1 citroen, schil geraspt 2 eetlepels verse peterselie,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 GRAM BLOEM 125 GRAM BOTER 200 GRAM GEROOKTE ZALM 200 GRAM KAAS, in plakjes 1/4 LITER MELK 4 EIEREN Voorbereiding Kneed boter en bloem en[...]
Bron: smulweb.nl