Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
voor 4 personen 25 g boter of margarine 1 el olijfolie 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, geperst 1.5 dl droge witte wijn 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 x zalmfilet 20 x kersentomaatjes 50 gram zwarte olijven 2 eetlepels kappertjes 1 blikje ansjovis peper, zout, citroen, olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen -500 gram (verse)gamba`s, diepvries kan ook maar verse bevatten veel meer smaak -5 tomaten -200 ml crème fraîche -250 ml kookroom[...]
Bron: smulweb.nlKabeljauw Sjalot Sap van een halve citroen 2 dl droge witte wijn 2 grote ontvelde tomaten tomaten puree of tomaten ketchup creme fraiche (125 ml) cayenne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g kabeljauwfilet * 4 tomaten * 100 g sjalotten * 2,5 dl witte wijn * 5 dl visfumet * 150 g boter * 1 bosje peterselie, fijngesneden *[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 30 gr gedroogde porcini champignons 4 eetlepels olijfolie 10 teentjes knoflook, fijngehakt 1 theelepel droge, gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * 6OO gr heilbotfilet. * 1 potje pesto. * 4 eetlepels groene olijven,ontpit. * 2 courgettes. * 6 zongedroogde tomaatjes op olie. * 150 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 kg mosselen, zout, olijfolie, 2 teentjes look, 2 sjalotten, witte wijn (25cl), 1 à 2 tomaten (ontpit), tijm, laurier, peper,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram kabeljauw 4 stuks prei 2 bosjes lenteuitjes 4 tomaten 1/2 bosje dille 300 ml visbouillon 200 ml witte wijn 500 ml 8% room 20 gram[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 filets zalmforel 1 courgette 1 aubergine 1 ui 1 tomaat 1 teentje knoflook 1 glas droge witte wijn olie zout Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 4 el olijfolie 2 rode uien (in ringen) 1 teen knoflook (in plakjes) 150 ml droge witte wijn 1 bakje romaatjes ((250 g), gehalveerd) 1 zak[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen 2x 150 gram witte visfilet ( bv. kabeljauw, schelvis, zeewolf) 1 vleestomaat 2 el sundried tomato sauce van Heinz 2 el witte wijn 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gr kabeljauwfilet óf Schelvisfilet 2 vleestomaten (in plakjes) 1 zak verse spinazie 5 el geraspte kaas, belegen Paneermeel 4 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen -500 gram (verse)gamba`s, diepvries kan ook maar verse bevatten veel meer smaak -5 tomaten -200 ml crème fraîche -250 ml kookroom[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel olijfolie 1 teentje knoflook, fijngehakt 400 gr passata 1/2 theelepel droge oregano 1/2 theelepel droge basilicum[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 5 eiertomaten 2 eetlepel olijfolie 1/2 rode ui, versnipperd snufje gedroogde oregano 4 eetlepels witte wijn 24 Kalamata olijven,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 eetl. olie 2 kleine uien(gehakt) 1 kleine groene paprika(gehakt) 1 kleine rode paprika(gehakt) 2 knoflooktenen(uit de knijper) 1 rood[...]
Bron: smulweb.nl