Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
Ingrediënten 2 pakjes gravad lachs (gemarineerde zalm, a 115 g) 10 sprietjes bieslook 4 eetlepels citroensap 2 eetlepels olie 2 doosjes tuinkers zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 30 g zachte boter 2 theel. magere roomkaas 3 theel. gesnipperde verse dille 3 theel. gesnipperde verse bieslook 1 theel.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 geschilde en in stukjes gesneden Florida grapefruits (bewaar het sap apart) 1 blik palmharten 200 gram wit krabvlees 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 paar blaadjes ijsbergsla bakje schoongemaakte gekookte hollandse garnalen 1/2 rode grapefruit, in kleine stukjes, zonder vliesje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 een paar stukjes bruinbrood of roggebrood een halve zure appel, geraspt dille, fijngehakt 100 gr boter 1 theelepel mosterd 150[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 geschilde en in stukjes gesneden Florida grapefruits (bewaar het sap apart) 1 blik palmharten 200 gram wit krabvlees 2 ansjovisfilets in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 6 grote St. Jakobsschelpen of 12 kleine * sap van 1 sinaasappel * 1 ½ eetlepel vloeibare honing * 3 eetlepels sojasaus * 1 ½[...]
Bron: smulweb.nl300 g kabeljauw filet, in smalle visstick reepjes gesneden bieslook of lente-ui voor garnering. VOOR MARINADE: bieslook of 1 lente-ui, in stukjes 1 cm verse[...]
Bron: smulweb.nlNodig: * 1 casino(wit)brood (ongesneden) * 150 gr. creme fraiche of verse roomkaas * 250 gr. dungesneden gerookte zalm * Bieslook Verwijder de korst van het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHeerlijk saus, bijzonder smakelijke vis! 1 sjalotje, gesnipperd, 2 el witte wijnazijn, 100 ml droge witte wijn, 150 ml groentebouillon, 125 ml crème fraiche,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten 400 g kippenbouillon (van tablet) 2 bakjes stoomvis Schotse zalmfilet (a 225 g) 300 g doperwten (diepvries) 1 blikje maïskorrels ((300 g),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kreeft (vers uit het koelvak of diepvries) 2 dl mayonaise 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 4-6 eetlepels limoensap (flesje) versgemalen[...]
Bron: ah.nl