Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 500 g vastkokende aardappel, geschild en in schijfjes 1 aubergine, in dikke plakken 4 grote, rijpe tomaten, in plakjes 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 sneetje stevig wit casinobrood, verkruimeld 2 eetl. magere melk ½ bosje bladpeterselie, fijngesneden 1 eetl. kappertjes,[...]
Bron: allrecipes.nlZalm met ansjovis-knoflookboter Een heerlijk recept waarmee je de wat saaie kweekzalm een stuk spannender maakt. Ingrediënten voor 4 personen: 3 el zachte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 4 x zalmfilet 20 x kersentomaatjes 50 gram zwarte olijven 2 eetlepels kappertjes 1 blikje ansjovis peper, zout, citroen, olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 moten verse vis: kabeljauw, zalm, zalmforel, forel, tonijn zout en vers gemalen peper 1 eetlepel olie 1 eetlepel peterselie voor de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 2 tomaten,2 ansjvisfileeets,1thl.kappertjes,8 zwarte olijven zonder pit,1 zwaardvissteak(200gr)15 gr.pijnboompitten,6 blaadjes basilicum,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g. kabeljauwhaasje, 8 gezouten ansjovissen, 10 sjalotten, 1 paprika, 400 g. gehakte tomaten, 2 koffielepels Provencaalse kruiden, 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VOOR DE KRUIDENSAUS: 1/2 bosje peterselie 8 basilicumblaadjes 2 takjes oregano 4 ansjovisfilets (fijngesneden) 2 tl kappertjes (afgespoeld) 1[...]
Bron: smulweb.nlNodig voor 4 personen (recept van Sylvia Witteman uit het volkskrant magazine): 2 blikjes tonijn in olijfolie bosje peterselie bosje basilicum blikje ansjovis[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl