Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Ingrediënten 15 g basilicum 40 g boter 1 sjalot (heel fijngehakt) 500 g zalm (forelfilets) citroenpeper (molentje) 100 ml witte wijn (bijv. pinot gris)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g witte rijst 500 g pangasiusfilets (diepvries) 1 ui 350 g prei 2 el boter 100 ml kraanwater 2 el mosterd 125 ml slagroom (bekertje) 300[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 6 een flinke klont boter 1/2 ui, gesneden 3 wortels, gesneden 1 stengel bleekselderie, in stukjes gesneden 1 liter water 100 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 prei, in ringen gesneden 1 ui, in kleine stukjes gesneden 1 eetlepel olijfolie 100 ml droge vermout 2 wortels, geraspt 8[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 100 gram bloemkool - 1 eetlepel boter - 1/2 pot gevogeltefond (à 380 ml) - 2 blaadjes witte gelatine - 100 ml slagroom - 2 plakken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 moten kabeljauw 1 rode ui 1 lente uitje 2 stengels bleekselderie 2 tenen knoflook 4 eetlepels witte wijn Roomboter zout en peper 1 gele[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 sjalotjes 2 eetlepels boter of margarine 2 schaaltjes roodbaarsfilet (a ca. 250 g) 4 eetlepels bloem 2 bekertjes crème fraîche (a 125[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 forellen zout (versgemalen) zwarte peper 1 eetlepel olie 100 g pecannoten 100 g zachte boter 1 eetlepel citroensap 1 theelepel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak worteltjes (500 g) 6 eetlepels sesamzaad 2 schaaltjes zalmfilet (a ca. 225 g) 50 g boter 1 pak couscous (400 g, Biologisch) 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 750 g aardappels 1 bos bospeen 2 schaaltjes kabeljauwfilet (ca. 450 g) 50 g boter of margarine 1 zakje vis-dille saus (32 g) 1 bakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 40 g boter 2 sjalotten (gesnipperd) 300 g prei (gesneden) 300 g Parijse worteltjes 2 el Zaanse mosterd 125 ml slagroom 250 g kabeljauwfilet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kilo ovenfrites 2 zakjes Parijse worteltjes (a 300 g) 2 eetlepels boter 4 kabeljauwburgers ½ zakje verse peterselie (a 30 g) 6[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 dl court-bouillon (zie tip) 1 dl witte wijn (Alsace Pinot Blanc) 1 stukje foelie 1 laurierblaadje zout en peper 2 bakjes rivierkreeftjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g kruimige aardappels 2 zakjes geschrapte worteltjes (a 300 g) 2 schaaltjes kabeljauwfilet (a 225 g) 3 eetlepels boter 1 eetlepel zwarte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak gele rijst (325 g) 2 zakken Parijse worteltjes (a 300 g) 30 g boter 1 zakje kruidenmix groentefinish voor wortels (10 g) 1/2 zak[...]
Bron: ah.nl