Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 8 recepten
Voor 2 personen 350 gram visfilet in flinke brokken gesneden, 2 el citroensap, peper, 3 el bloem, 75 gram boter, 75 gram amandelschaafsel, 1 gesnipperde ui, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen gerecht uit een oude Good Food. Erg lekker met roerbakgroenten en aardappelschijfjes! 1 el grove mosterd, 2 tl heldere honing, 3 el ketjap/sojasauce, 1 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comUit het Tip Hartige taartenboekje van heel lang geleden! 2 preien, 1 el boter, 1 blik zalm (440 gram), 3 eieren, 2 el bloem, 1 el room, 3 el witte wijn, 1 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen erg lekker soufflé, uit de Tip van december 1983! 1,5 el paneermeel, 1 blik zalm (220 gram), 50 gram boter, 6 el bloem, 3 dl melk, 5 eieren, zout,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijk saus, bijzonder smakelijke vis! 1 sjalotje, gesnipperd, 2 el witte wijnazijn, 100 ml droge witte wijn, 150 ml groentebouillon, 125 ml crème fraiche,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comjonge sperzieboontjes, bonekruid, 2 of 3 grote rijpe tomaten, 75 gr. katenspek (stukje), kruidenazijn, olie, ui Kook de boontjes net niet helemaal gaar in[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 11 april 1 ui, 2 el citroensap, ½ el boter, 1 dl gezeefde tomaten, 1,5 tl dragon, ½ el honing, 400 gr. visfilet, 1 tl komijnpoeder, ca.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 19 februari Ik had een nieuwe Ken Hom wok gekocht, en wilde die meteen gebruiken. ca. 300 gram pitige braadworstjes, 2 el olijfolie, 2 gesnipperde[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com