Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 4 personen 25 g boter of margarine 1 el olijfolie 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, geperst 1.5 dl droge witte wijn 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 200 gram zalm - 200 gram grote gepelde garnalen - 200 gram koolvisfilet - 2 sjalotten - 1 teentje knoflook - zout en peper - 800 gram panklare[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de marinade: 1 ui - 1 takje tijm - 1 laurierblad -3 dl honingbier -1 dl wittewijnazijn -1 citroen -peper en zout Voor de moes:[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Pesto boter: 15 blaadjes basilicum, 3 teentjes knoflook (gepeld), 1/2 theel. Cayennepeper, 125g boter, paar druppels citroensap, versgemalen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 dl court-bouillon (zie tip) 1 dl witte wijn (Alsace Pinot Blanc) 1 stukje foelie 1 laurierblaadje zout en peper 2 bakjes rivierkreeftjes[...]
Bron: ah.nlBen je geen vleeseter of heb je genoeg van het barbecueën met alleen maar vleesgerechten? Dan is dit visgerecht voor op de barbecue een perfecte vervanger. Het[...]
Bron: lekker-en-gezond-eten.blogspot.nlvoor 4 personen Ossenhaas (circa 120 gram per persoon) bacon halve liter mooie runderbouillon eetlepel bruine suiker halve liter stout bier olijfolie 8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1 kg.mosselen,-1 pakje voorgesneden soepgroenten,-1 laurierblaadje,-peper uit de molen,-1 glas witte wijn,-1/4 ltr.room,-50-70[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 1 gestoomde makreel of makreel filets 2 eetlepels gesnipperde rode ui 5 eetlepels gesnipperde witte ui 6 gr trassi snufje zout[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 2 preien 1/2 selderijknol 3 flinke wortelen 3 eetlepels olie 2 uien 500 ml bouillon 1 teentje knoflook 500 gr gefileerde vis 100[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 8 verse coquilles eventueel in de schelp als je ze zelf opent en schoonmaakt. 300 ml. witte wijn 1 laurierblaadje 2 kruidnagels 2 gekneusde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen Voor de zalm: 1 ui 2 laurierblaadjes 6 peperkorrels 1,5 dl witte wijn zout 6 stukken gefileerde zalm van ca. 120 gram per stuk Voor de saus: 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kabeljauwfilets, 1 tl melassasuker, 2 tl angosturabitter, zout, okra of groene, gestoomd. Voor de tomatensaus 3 el olie, 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 visfilets 2 dl verse room 4 el graanmosterd peper zout 2,5 dl droge witte wijn 1 laurierblaadje Bereidingswijze Pocheer de visfilets in de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de tomatencompote: 1 eetlepel olijfolie; 2 uien, fijngehakt; 1 teentje knoflook, zeer fijn gehakt; 5 tomaten in stukjes. Voor de venkel[...]
Bron: smulweb.nlSnel knoflook pellen? Pak twee metalen schalen die precies even groot zijn. Doe de knoflookbol in één schaal en zet de tweede schaal er als deksel op. Pak de[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nl