Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Nodig voor 4-5 personen: 500 gram voorgekookte krieltjes 500 gram voorgekookte worteltjes 250 gram champignons in plakjes 500 gram kabeljauw 2 uien gesnipperd[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 15 g basilicum 40 g boter 1 sjalot (heel fijngehakt) 500 g zalm (forelfilets) citroenpeper (molentje) 100 ml witte wijn (bijv. pinot gris)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 2 1 middelgrote gekookte kreeft 30g boter 1 sjalotje, fijngesneden 325 ml verse visbouillon 60 ml witte wijn 60 ml extra dikke[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 grapefruits 1 rode paprika, fijngesneden 1 stengel bleekselderij, in blokjes van 5 mm 3 eetl. fijngesneden rode ui 2 eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 eetlepels Dijonmosterd 3 eetlepels boter, gesmolten 5 theelepels honing 55 gr vers broodkruim 55 gr fijngehakte pecannoten 3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 750 gr. schone visfilet (kabbeljauw, schelvis of wijting), 250 gr. aardappels, 2 eidooiers, paneermeel, 1 eetl. gehakte peterselie, 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1/2 stokbrood le champain 2 blikjes krab (a 170 g), uitgelekt 1 ei 1 bakje platte peterselie (20 g), fijngesneden 4 el mayonaise 1 sjalot,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukken kabeljauwfilets ong. 150 gr. per stuk. 2 eetl. citroensap 8 eetl. broodkruim 1 thl. mosterd. 1 thl. venkelzaad 2 lenteuitjes 2-4[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kilo ovenfrites 2 zakjes Parijse worteltjes (a 300 g) 2 eetlepels boter 4 kabeljauwburgers ½ zakje verse peterselie (a 30 g) 6[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kilo kruimige aardappels 2 zakjes geschrapte worteltjes (a 300 g) 25 g boter 4 gepaneerde schollen (diepvries, pak a 2 stuks) ½ zakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g vastkokende aardappels (zak a 1 kg) ½ pot volle kwark (a 500 g) 2 eetlepels mayonaise 4 eetlepels Dijonmosterd (pot a 215 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten voor 4 personen 4 scholfilets zonder huid (of andere witvis zoals schelvisfilet of kabeljauw) 5 el bloem Voor de salsa verde 15 gram peterselie 75[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 stuk zalmfilet van 700 g, met vel 6 theel. olijfolie 4 eetl. kippenbouillon 1 theel. citroenraspsel 3 eetl. citroensap 3 theel.[...]
Bron: allrecipes.nl4 kleine makrelen 2 hardgekookte eieren 100 g geraspte Schotse cheddar of belegen goudse 1 theelepel mosterdpoeder 2 lepels gesmolten boter 1 lepel peterselie[...]
Bron: smulweb.nl