Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Nodig voor 4-5 personen: 500 gram voorgekookte krieltjes 500 gram voorgekookte worteltjes 250 gram champignons in plakjes 500 gram kabeljauw 2 uien gesnipperd[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 1 kilo witlof 2 theelepels suiker 250 ml slagroom (ongeslagen) 4 theelepels grove mosterd peper en zout 4 stukken kabeljauw (a 150 gram)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukken kabeljauwfilets ong. 150 gr. per stuk. 2 eetl. citroensap 8 eetl. broodkruim 1 thl. mosterd. 1 thl. venkelzaad 2 lenteuitjes 2-4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo witlof 2 theelepels suiker 250 ml slagroom (ongeslagen) 4 theelepels grove mosterd peper en zout 4 stukken kabeljauw (a 150 gram)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 40 g boter 2 sjalotten (gesnipperd) 300 g prei (gesneden) 300 g Parijse worteltjes 2 el Zaanse mosterd 125 ml slagroom 250 g kabeljauwfilet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kilo ovenfrites 2 zakjes Parijse worteltjes (a 300 g) 2 eetlepels boter 4 kabeljauwburgers ½ zakje verse peterselie (a 30 g) 6[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g prei 1 rode paprika 700 g krieltjes 3 eetlepels olie 400 g kabeljauwfilet (diepvries) 1 eetlepel Dijon mosterd (pot a 215 g) 1 bakje[...]
Bron: ah.nlEen klassiek recept en altijd weer lekker. Ingrediënten voor 2 pers.: 2 stukjes kabeljauwrug, liefst met huid 1/2 eetlepel grove mosterd boter 1 el olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen 4 scholfilets zonder huid (of andere witvis zoals schelvisfilet of kabeljauw) 5 el bloem Voor de salsa verde 15 gram peterselie 75[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 2 personen Bereidingstijd: 20 minuten. 300 g kabeljauwfilet * 2 eetl. bloem * 4 struikjes witlof (ca.400 g) 50 g boter * sap van een halve citroen * 125[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zalmfilets van ca.175gr. elk 1 eetl. zout 1 eetl. suiker 2 eetl. fijngehakte dille (diepvries) 2 theel. franse mosterd 2 eetl. slaolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 Groot en 1 klein pak kabeljauw- of schelvisfilets, 2 eetlepels citroensap, zout en peper, 1/2 eetlepel boter, 1/8 liter slagroom, 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 visbouillonblokje, opgelost in 300 ml water 20 gr maiszetmeel 2 koffielepels zachte mosterd 1 tot 2 eetlepels citroensap 90 g geraspte[...]
Bron: smulweb.nl