Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten Porties : 4 30 gr boter 2 grote uien, geschild en in ringen 3 stengels bleekselderij, gesneden 1,25 kg mosselen, schoongeschraapt en baard[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2,25 kg mosselen, schoongeschrobd en baard verwijderd 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 ui, versnipperd 2 handen gehakte verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr vermicelli pasta 7 eetlepels boter 1 eetlepel worcestersaus hete peper saus, naar smaak groene chili saus, naar smaak het[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 tongen van 300 gr (gefileerd) 1 l melk 1 dl azijn 4 eierdooiers 150 gr boter 100 gr boter 200 gr gepelde grijze garnalen 1 dl room[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de marinade: 1 ui - 1 takje tijm - 1 laurierblad -3 dl honingbier -1 dl wittewijnazijn -1 citroen -peper en zout Voor de moes:[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 dl court-bouillon (zie tip) 1 dl witte wijn (Alsace Pinot Blanc) 1 stukje foelie 1 laurierblaadje zout en peper 2 bakjes rivierkreeftjes[...]
Bron: ah.nlBen je geen vleeseter of heb je genoeg van het barbecueën met alleen maar vleesgerechten? Dan is dit visgerecht voor op de barbecue een perfecte vervanger. Het[...]
Bron: lekker-en-gezond-eten.blogspot.nlvoor 2 personen 1 kg mosselen, zout, olijfolie, 2 teentjes look, 2 sjalotten, witte wijn (25cl), 1 à 2 tomaten (ontpit), tijm, laurier, peper,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg kabeljauwfilet/ 100 gram boter/ 1 dl olijfolie/ 1 ui/ 1 teentje knoflook/ 500 gram tomaten/ 1 eetlepel gehakte peterselie/ 2 dl droge[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg kabeljauwfilet/ 100 gram boter/ 1 dl olijfolie/ 1 ui/ 1 teentje knoflook/ 500 gram tomaten/ 1 eetlepel gehakte peterselie/ 2 dl droge[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 visfilets, 2 dl droge witte wijn, peterselie, tijm, laurierblad, 3 el boter, 3 el bloem, 1.1/2 dl room, zout, peper Handig voor in de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de tomatencompote: 1 eetlepel olijfolie; 2 uien, fijngehakt; 1 teentje knoflook, zeer fijn gehakt; 5 tomaten in stukjes. Voor de venkel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 moten schelvis van elk ? 200 g zoutpeper 4 dl water 1 dl witte wijn stukje ui stukje wortel stukje prei 1 laurierblad 3 takjes peterselie 1[...]
Bron: smulweb.nl