Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten 1 zak aardappelpuree (750 g, diepvries) 3 uien (in ringen) 2 eetlepels olie 1 zak Oosterse (wokgroente (400 g)) 2 eetlepels kerriepoeder[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 700 g aardappelen, in vieren gesneden 1 eetl. olijfolie 4 forellen, elk 300 g, schoongemaakt plukjes verse dragon 1 sinaasappel,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 theel garam masala; 125 ml turkse yoghurt; olijfolie; zout en peper; 4 vrij dikke kabeljauwruggen van elk 150 tot 200 g; 1 stronk broccoli[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eetlepels light mayonaise (35-40% olie) 2 eetlepels Alpro plantaardige yoghurt variatie Nature 2 eetlepels ketchup 100 ml Alpro Cuisine 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 forellen, afgespoeld en droog gedept 2 el citroenolijfolie (Oil & Vinegar) 2 tl Saveurade Fréjus (Oil & Vinegar) 3 bosuitjes 1 teen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen MARINADE: 250 ml yoghurt halve ui, fijn 2 cm geraspt gemberwortel 4 teentjes knoflook, fijn 1 t korianderpoeder 2 e citroensap 1+1/2 e[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 800 g broccoli 1 duopak krieltjes (700 g) ½ zakje verse peterselie (a 30 g) 8 eetlepels volle yoghurt 2 eetlepels mayonaise 4 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kilo aardappels (vastkokend) 2 schaaltjes roodbaarsfilet (a ca. 225 g) 2 tomaten 1 zakje verse bieslook (25 g) 2 bekertjes Griekse yoghurt[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje verse koriander (15 g) 1 theelepel sambal oelek 1 theelepel gembersiroop 6 eetlepels yoghurtmayonaise 2 sneetjes oud witbrood 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetlepels pijnboompitten (zakje a 65 g) 200 g tonijn ((diepvries), ontdooid) 1/2 citroen (schoongeboend) 1 rode peper (fijngesneden) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 el limerasp (fijngeraspt) 3 el Griekse yoghurt 2 el mayonaise 1 tl paprikapoeder (mild) 1 zak garnalen (diepvries, (250 gr) 2 el olie zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g broccoli 2 uien 3 eetlepels zonnebloemolie 1 zak gemengde zeevruchten (diepvries, 500 g) 1 pot tikka masalasaus (400 ml) 2 zakken[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g zeewolffilet 2 eetlepels citroensap 75 ml volle yoghurt 1 eetlepel milde Indiase currypasta (pot) 3 eetlepels kokos (gemalen) 2[...]
Bron: ah.nlOntdooi de helft van een pak tonyn van de vegetarische slager en meng met ... halve rode paprika in kleine blokjes 1 sjalot, fijngesnipperd 1 pepperoncinni,[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nl