Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 133 recepten
voor 2 personen 2 zalmfilets in moten of hoge stukken half ons bacon in dikke plakken handjevol salie olijfolie of roomboter Hulpmiddelen Mes snijplank[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen *4 stukjes zalmfilet (ca. 800 gram) * 80 gr. meel * 1 dl. olijfolie * peper en zout * 20 gr. peterselie * 100 gr. paneermeel * 500 gr. tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr. schone visfilet (kabbeljauw, schelvis of wijting), 250 gr. aardappels, 2 eidooiers, paneermeel, 1 eetl. gehakte peterselie, 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo zeewolf, sap van 1 citroen, zout, 50 gram boter, 250 gram champignons, 200 gram garnalen, peterselie, 1/4 liter witte wijn, peper, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen ? 2 eieren ? 100 ml zonnebloemolie ? 2 eetlepels witte wijnazijn ? 1 eetlepel kappertjes, fijngesneden ? 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g),[...]
Bron: smulweb.nlEen paar soorten graatloze visfilet in dit brd hebben wij alm,tongrolletjes,scampi`s Groenten zoals:prei,selder,wortel en sjarlot,visboullionblokje,witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 eetlepel paneermeel 1 eetlepel zachte boter 2 eetlepels geraspte reblochon (kaas) 1 heel fijngesnipperd sjalotje 12 geopende oesters[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 ananassen 800 gram grote garnalen (gepeld) 3 eetlepels cognac (voor flamberen) 1 ui gesnipperd 1 scheutje witte droge wijn snufje zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 24 scampi`s (gepeld met het staartje er nog aan) 1 ui 1 wortel ½ paprika, rode 1 teen knoflook 200 ml wijn, witte 100 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr kabeljauw 4 grote rijpe tomaten 2 kleine venkels 2 klein uien 2 tenen knoflook 2 eetlepels verse oregano 1/2 bosje peterselie 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 4 zalmmoten * 4 eetlepls mosterd * 4 eetlepels créme fraïche * citroensap * witte wijn * boter * zout en peper * 1/2 bakje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Olijfolie om in te bakken, 1 teentje knoflook, 1/2 ui, 1 glas witte wijn, 2 dl. (slag)room, 1 theelepel viskruiden, peper/zout, 50 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Voor de tappenade: 1 kop zwarte olijven, ontpit* 1 teentje knoflook, grof gehakt* 2 ansjovisfilets* 1 eetl uigelekte kappertjes* 1/2 theel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram aardappelen, 200 gram kabeljauwfilet, 1 dl witte wijn, 1 theel. versgehakte basilicum, 1 ei, zout en peper, worcestershiresaus, boter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zalmfilets van ca. 150 gr. 25 gr. boter 100 gr. gorgonzola (of roombrie) 4 el fijngehakte peterselie 1 dl droge witte wijn Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukjes zalmfilet (ca. 800 gram) 80 gr. bloem 1 dl. olijfolie peper en zout 20 gr. peterselie 100 gr. paneermeel 500 gr. tomaten (4 grote[...]
Bron: smulweb.nl