Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
voor 4 personen 100 gram bloemkool - 1 eetlepel boter - 1/2 pot gevogeltefond (à 380 ml) - 2 blaadjes witte gelatine - 100 ml slagroom - 2 plakken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VIS 4 dikke stukken kabeljauw van plm. 125 gram (kabeljauwhaasje) 4 plakken Parmaham zout, peper 8 dunne repen prei (even in magnetron, dan[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VIS 4 dikke stukken kabeljauw van plm. 125 gram (kabeljauwhaasje) 4 plakken Parmaham zout, peper 8 dunne repen prei (even in magnetron, dan[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 roodbaarsfilets 2 tl citroensap 8 verse salieblaadjes 4 plakken Parmaham 1 el olijfolie zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlEen makkelijk, snel gerecht. Als je tenminste niet zoals ik zelf de pasta gaat maken..... In de kelder kwam ik afgelopen week de pastamachine tegen en vond het[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. plantaardige olie 4 stukken heilbotfilet, zonder vel, elk ca. 150 g 4 plakjes Parmaham (totaal ca. 60 g) 2 tenen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 eetlepel olijfolie 6 plakken Prosciutto ham (Parmaham) 4 stukjes witvis (2 stukjes per persoon) peper 1-2 eetlepels groene[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 tilapiafilets 8 eetl. tomatentapenade 4 plakjes Parma ham( of Serano ham) verse gesneden dille viskruiden 900 gr. krieltjes geknipte stukjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr kabeljauwfilet (in 12 blokjes gesneden) 1/2 bakje Italiaanse kruidenmix (vers, fijngesneden) 12 plakjes Parmaham 2 el olijfolie 3 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kabeljauwfilets (ca 150 gr/st) 8 plakken Parmaham 50 gr roomboter 4 el olijfolie 2 sjalotjes (fijngesneden) 2 teentjes knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Kabeljauwhaasjes (ca 150 gr p/st) 8 plakken Parmaham 4 trostomaten (in 16 schijfjes) 4 bollen Mozzarella (in 16 dunne plakjes) 16 verse[...]
Bron: smulweb.nlForel Citroensap Zout en peper Peterselie 2 Teentjes knoflook Spek/bacon/parmaham/serranoham o.i.d. Maak de forel goed schoon en dep hem droog. Als hij nog[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nl