Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 144 recepten
voor 2 personen 1 eetlepel paneermeel 1 eetlepel zachte boter 2 eetlepels geraspte reblochon (kaas) 1 heel fijngesnipperd sjalotje 12 geopende oesters[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 eetlepels olijfolie 1 kleine ui, gehakt zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 125g gerookte zalm 8 zwarte olijven,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 ½ pak pannenkoekenmix (+melk en eieren volgens aanwijzing op het pak) 1 pak bladspinazie (diepvries) 2 blikjes roze zalm (a 213[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 gr verse kabeljauwfilet of moten 1 kop vers geraspte parmezaanse kaas ½ t zeezout 1 t tijm 1 t paprikapoeder mild Zwarte peper uit[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 100 gr Parmezaanse kaas 50 gr boter, op kamertemperatuur 3 eetlepels mayonaise 2 eetlepels vers citroensap 1/4 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlEen paar soorten graatloze visfilet in dit brd hebben wij alm,tongrolletjes,scampi`s Groenten zoals:prei,selder,wortel en sjarlot,visboullionblokje,witte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 5 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries pak à 450 g) 2 blikjes tonijnmoot op olie (à 85 g) 5 eieren (M) 1 bekertje crème fraîche[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 100 gr. Hollandse garnalen 1 pakje mini pastei bakjes 150 gr. roomkaas,naturel 2 eetl. room culinair 25 gr. geraspte parmezaanse kaas 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 vissticks 4 kaiserbroodjes 4 plakjes bacon 8 plakjes komkommer 150 gram gemengde sla kaas Voorbereiding Verwarm de oven voor volgens de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Pak spaghetti 1 bakje champignons pak bladspinazie 2 dl kookroom,room culinair,slankroom of blue band finesse 4 zalmfilets(ik neem meestal[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 gr. gerookte zalm 600 gram Kabeljauw of een andere stevige witvis (vers of diepvries) Een handje garnalen zonder schil 3 bosuitjes in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Diepvries of verse vis bijv. kabeljauw of zalmfilet (ik gebruik zelf de diepvries en dat is prima!), italiaanse roerbakgroente (bijv. AH),[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 zakjes aardappelpuree (a 55 g) 1 eetlepel olijfolie 500 g schelvisfilet 1/2 pot tapenade van zongedroogde tomaten (pot a 140 g) 150 g kaas[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1½ zak aardappelpartjes met schil (a 450 g) 2 zakjes worteltjes & peultjes (a 350 g) 1 bol mozzarella (kaas, 125 g) 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 2 1 middelgrote gekookte kreeft 30g boter 1 sjalotje, fijngesneden 325 ml verse visbouillon 60 ml witte wijn 60 ml extra dikke[...]
Bron: allrecipes.nl