Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
- 1 visfilet van 200gr - 4 gekookte aardappelen - 100gr wortelen - 100gr courgettes - 70gr gemalen kaas - een half ei - bloem (om in te draaien) - olijfolie -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 24 scampi`s (gepeld met het staartje er nog aan) 1 ui 1 wortel ½ paprika, rode 1 teen knoflook 200 ml wijn, witte 100 ml[...]
Bron: smulweb.nlEen paar soorten graatloze visfilet in dit brd hebben wij alm,tongrolletjes,scampi`s Groenten zoals:prei,selder,wortel en sjarlot,visboullionblokje,witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 gram bloemkool - 1 eetlepel boter - 1/2 pot gevogeltefond (à 380 ml) - 2 blaadjes witte gelatine - 100 ml slagroom - 2 plakken[...]
Bron: smulweb.nl500 gram gepelde garnalen 2 tenen knoflook 3 el Thaise saus 1 verse gember wortel 2 el olijfolie Voorbereiding Natuurlijk marineren we de garnalen eerst[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 24 scampi`s (gepeld met het staartje er nog aan) 1 ui 1 wortel ½ paprika, rode 1 teen knoflook 200 ml wijn, witte 100 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4.5 dl visfond, 1/2 fijngesnipperde ui, 1/2 wortel in kleine stukjes, 200 ml Noilly prat, 200 ml koksroom, olijfolie, 20 witte druiven zonder[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr bataat / zoete aardappel 3 uien 400 gr koolvisfilet 1 tl komijnzaad 1 tl gemalen korianderzaad (ketoembar) 1 tl kurkuma (kunjit)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ossenhaas (circa 120 gram per persoon) bacon halve liter mooie runderbouillon eetlepel bruine suiker halve liter stout bier olijfolie 8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 gr. heilbot, 100 gr. peultjes, 100 gr. haricoverts, 2 wortelen, babymais, 4 sjalotten, 2 teentjes knoflook, 75 gr. tauge, 250 gr. kleine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zalmmoten van ongeveer 200-300 gram per stuk (bij de visboer het verst) vier teentjes knoflook klein gesneden twee gesnipperde uien 250 gram[...]
Bron: smulweb.nl20 g diepgevroren sjalotten 1 eetlepel olijfolie 600 g diepgevroren bladspinazie 40 g tarwemeel 400 ml magere melk visfilet (kabeljauw, brasem, leng,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Scampi, sjalot, wortel,look, olijfolie, room ketchup, worshestersaus, mosterd,curry,pernod of ricard Voorbereiding Sjalotten snipperen[...]
Bron: smulweb.nl