recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder gerookte kip paprika zuurkool

Gevonden 30 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Vis in het zuur Atjar Ikan

voor 4 personen 1 kilo makreel * olie * 4 eetlepels azijn * 3 eetlepels gesnipperde uien * 2 gesnipperde teentjes knoflook * 2 theelepels sambal oelek * 4[...]

Bron: smulweb.nl

Gegrilde gamba's met gele rijst

Ingrediënten 1 pakje gele rijst (325 g) 500 g sperziebonen 2 tenen knoflook (geperst) 2 tl sambal badjak 3 el olie 6 tomaten (gehalveerd) 500 g gamba's[...]

Bron: ah.nl
Broodje kerriegarnalen

Ingrediënten 4 witte pistolets 2 el sambal badjak (potje 200 g) 4 el atjar (potje 350 g) 1/2 schaaltje haricots verts (a 150 g) 2 el zonnebloemolie 2 tl[...]

Bron: ah.nl
Zeewolf met amandelkorst en koriandermayonaise

Ingrediënten 1 zakje verse koriander (15 g) 1 theelepel sambal oelek 1 theelepel gembersiroop 6 eetlepels yoghurtmayonaise 2 sneetjes oud witbrood 1[...]

Bron: ah.nl
Garnalen in krokant jasje

Ingrediënten 2 eieren 3 el bloem 75 g panko breadcrumbs 300 g gepelde rauwe garnalen (ontdooid) 150 ml arachideolie 3 tenen knoflook 2 el arachideolie[...]

Bron: ah.nl
Gemarineerde garnalen

Ingrediënten 250 g zoutwatergarnalen (zak à 500 g, diepvries) 4 el bieslook 5 el olijfolie 2 tenen knoflook zet alles op mijn lijst Handig als[...]

Bron: ah.nl
Gerookte makreel met badjaksaus

Ingrediënten 2 theelepels sambal badjak 100 ml tomatenketchup 2 eetlepels gembersiroop 2 eetlepels verse koriander (fijngehakt) 1 gestoomde makreel[...]

Bron: ah.nl
Vis in het zuur Atjar Ikan

voor 4 personen 1 kilo makreel * olie * 4 eetlepels azijn * 3 eetlepels gesnipperde uien * 2 gesnipperde teentjes knoflook * 2 theelepels sambal oelek * 4[...]

Bron: smulweb.nl
Tonijnsteak met ketjapsaus

voor 2 personen 2 tonijnsteaks; 1 kleine ui; 2 teentjes knoflook; 2 eetlepels olie; 1 eetlepel sesamzaadjes; 2 theelepels bruine suiker; 8 eetlepels ketjap[...]

Bron: smulweb.nl
Garnalen met Kokos Dubbel gebakken

voor 3 personen 375 gr. grote Garnalen 35 gr. Witte Bloem 35 gr. Maizena 1/2 El zout 1/4 Tl. witte of zwarte gemalen peper 1 El. slaolie 115-125 ml. koud[...]

Bron: smulweb.nl
Teryaki-zalm op een bedje van knapperige[...]

voor 4 personen 400 gram zalmfilet 4 eetlepels teryaki-saus 200 gram basmati-rijst 1 spitskool (plm. 800 gram) 1 flinke ui 2 teentjes knoflook 2 eetlepels[...]

Bron: smulweb.nl
Zalm met sushi rijst

voor 4 personen 400 gr rijst of sushirijst zalmfile zonder of met vel maakt niet uit,500gr (vel kan er later af) 2 tenen knoflook 2 rode chilipepers,[...]

Bron: smulweb.nl
Vis met ketjap in aluminiumfolie

1 kg kabeljauw of koolvis, in moten 2 e olie 1 ui, fijn 1 teentje knoflook, fijn of 1/4 t knoflook poeder 1 t laos 75 ml ketjap manis (ABC) 1/4 t witte[...]

Bron: smulweb.nl
Visballetjes (Caraïbisch gebied & Antillen)

Ingrediënten 400 g kabeljauwfilet 1 theelepel zout 1 teentje knoflook (fijngehakt) 2 sjalotjes (gesnipperd) 1 rode peper (zonder zaadjes en fijngehakt) 1[...]

Bron: ah.nl
tonijn pasteitje

500gr Bloem, 125 gram margarine, 1 ei, 1 kopje water of melk,2 blikjes tonijn, 1 uitje en sambal bajak, rode peper. Hulpmiddelen Frituurpan Bereidingswijze[...]

Bron: smulweb.nl
Viskoekjes met appel en ansjovis pasta

450g sardine met tomatensaus uit blik, uitgelekt en fijn(bewaar vocht) aardappelpuree van 1 aardappel 1 vol t ansjovispasta 1 geraspt appel 1 ei 1 vol t[...]

Bron: smulweb.nl
Surinaamse Makreel met Rijst en Boontjes

De makreel maak je net zo pittig als je wilt. Kies je voor het hete Mme Jeanette pepertje, laat het dan heel en verwijder het alvorens te serveren.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy