Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 96 recepten
1 zalmfilet per persoon 300 gr brocolli Verse gember, 1 cm fijngehakt Rode peper, fijngehakt 2 koflookteentje in plakjes Sojasaus Oestersaus sesamzaadjes[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comvoor 4 personen 1 sinaasappel 2 mandarijntjes 2 bosuitjes 1 limoen 1 teentje knoflook klein stukje rode peper 4 el grof gehakte krulpeterselie sesamolie 1-2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 900 gr tot 1,3 kg gemengde zeevruchten (kokkels, mosselen, garnalen, octopus, witte vis) 80 ml olijfolie 4 teentjes knoflook, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel olijfolie 30 gram boter 1/2 groene paprika, in plakjes 1 grote ui, gesneden 10 tenen knoflook, geperst 450 gram verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 courgettes, julienne gesneden 16 rauwe tijgergarnalen, zonder schaal 2 knoflookteentjes, geplet 20 zwarte kalamata olijven,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 8 stukken roodbaarsfilet a circa 80 gram 1 rode spaanse peper, uiteinden verwijderd maar de pitjes niet! 2 kleine sjalotjes,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 theelepel olijfolie een paar druppels sesamolie 2 fijngesneden teentjes knoflook 1 eetlepel verse gember julienne gesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels (30 ml) olijfolie extra vierge 1 ui, gesneden 2 teentjes knoflook, gekneusd 1/2 eetlepel gemalen gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 3kg mosselen 1 venkel 2 grote uien 1 a 2 rode pepers 4-7 tenen knoflook zeezout 1/2 potje red Thai curry paste 1/3 blok santen water[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 g. witvis(liefst roodbaars) 2 eetl. bloem 2 eetl. zonnebloemolie 200 g. sperziebonen 1 rode paprika 1,5 theel. rode currypasta 1 ui 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 24 scampi`s (gepeld met het staartje er nog aan) 1 ui 1 wortel ½ paprika, rode 1 teen knoflook 200 ml wijn, witte 100 ml[...]
Bron: smulweb.nlTot vorig jaar had ik eigenlijk nooit garnalen gegeten. Ik dacht namelijk dat ik ze niet lekker vond... Omdat ik me had voorgenomen om 'alles wat ik niet[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 4 el zonnebloemolie 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 300 g reuzengarnalen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode uien 400 ml witte wijn 8 takjes tijm (bakje à 15 g) 800 g kabeljauw 4 el olijfolie 1 citroen 1 teen knoflook 4 el peterselie zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g kabeljauwfilet 1 theelepel zout 1 teentje knoflook (fijngehakt) 2 sjalotjes (gesnipperd) 1 rode peper (zonder zaadjes en fijngehakt) 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 200 gram aardappelen, 500 gram kabeljauwfilet, 1 rode spaanse peper, 1 kleine ui, 5 eetl. zonnebloemolie, 1 teentje knoflook, 4 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 400 gram kabeljauwfilet - 1 limoen - 1 eetlepel rode currypasta van Conimex - 1 teentje knoflook - 1 Spaans pepertje - 1 stukje verse gember[...]
Bron: smulweb.nlDe fry-top bevalt prima, de zalm smaakte echt zo lekker nadat hij hierop gebakken was. Erbij gepofte aardappels 4 grote aardappels, ca. 150 ml Griekse yoghurt,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com