Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4 kabeljauwfilets 1 ons Serrano- of andere Mediterrane ham 1 courgette 1 rode paprika 15 cherrytomaatjes 10 zwarte olijven 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 900 gr gezouten kabeljauwfilet 100 gr rozijnen 3 middelgrote aardappels 2 kleine tomaten 15 ontpitte groene olijven 2 grote rode[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 eetlepel krenten 2 eetlepels pijnboompitten 1 kruidenbouillontablet 2 eetlepels witte-wijnazijn ca. 450 g verse kabeljauwfilet 3 bosuitjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 ons verse Heilbot 1 theel. balsamico-azijn 1 theel. kikkoman 2 theel. citroenolie peper uit de molen 1 eetl.fijngesneden bieslook + wat[...]
Bron: smulweb.nlDriemaal is scheepsrecht. Dit is al het 3de gerecht dat ik klaarmaak uit De Gastentafel . Misschien moet ik wel doen zoals Simone van Simones Kitchen . Zij is[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten: • 1 tl mild paprikapoeder • 2 tenen knoflook, gehakt • olijfolie • 16 rauwe grote garnalen, gevlinderd, staarten intact[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 250 g reuzengarnalen ongepeld (zak à 500 g) 2 uien 4 el olijfolie 100 ml droge witte wijn 40 g blanke rozijnen 50 ml wittewijnazijn 40 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 el olijfolie 3 el pijnboompitten (bakje 80 g) 1 blikje ansjovis (in olijfolie (46 g)) 4 tenen knoflook (fijngesneden) 1 zakje peterselie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g penne rigate (of andere stevige pasta) 4 eetlepels olijfolie 2 visfilets met mediterrane marinade (koelvak) 2 teentjes knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetlepels boter 3 rode paprika's (in blokjes) 200 ml droge witte wijn 1/2 theelepel gedroogde tijm 4 eetlepels pijnboompitten (geroosterd)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g aardappels (kruimig (zak a 1 kg)) 1 kleine knolselderij 4 grote plakken rauwe ham 1 zak verse spinazie (300 g) 100 ml gezeefde tomaten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 eetlepel krenten 2 eetlepels pijnboompitten 1 kruidenbouillontablet 2 eetlepels witte-wijnazijn 450 g verse kabeljauwfilet 3 bosuitjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 sneetjes witbrood (verkruimeld) 1 zakje pijnboompitten ((65 g), fijngehakt) 1 doosje Italiaanse (kruiden (50 g, diepvries)) 1 pak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g krieltjes 500 g broccoli 1 teen knoflook 1 citroen (schoongeboend) 6 el olijfolie 1 tl zeezout 50 g geroosterde pijnboompitten (bakje)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 citroenen (schoongeboend) 6 el olijfolie 1 rode ui (gesnipperd) 1 teen knoflook (fijngesneden) 2 el kappertjes 4 Schotse zalmfilets (a 145[...]
Bron: ah.nl