kippenragout recept jamie oliver | witlofsoep ah | wildbouillon jamie oliver | chinese tomatensoep ah | spruitjessoep vegetarisch | chinese kippensoep voorgerecht | kippenragout smulweb
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder kersen oester aardappel

Gevonden 23 recepten

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Zalmfilet met saffraansaus

Ingrediënten 4 sjalotten (schoongemaakt) 200 ml droge witte wijn 1 envelopje saffraandraadjes 1 el slagroom 150 g roomboter (koud en in kleine blokjes)[...]

Bron: ah.nl

Grote garnalen met couscous (Moroccan twist)

voor 4 personen 600 gram rauwe gepelde grote garnalen 2 stengels bleekselderij 1 pot middelgrote pot witte bonen in tomaten saus 1 bakje champignons ½[...]

Bron: smulweb.nl
Provençaalse scampi

Ingrediënten Porties : 4 1 el extra vergine olijfolie 1 grote ui, fijngesneden 1 venkelknol, fijngesneden 1 flinke teen knoflook, uitgeperst 1 blik[...]

Bron: allrecipes.nl
Garnalen met venkel

Ingrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 1 grote ui, fijngesneden 1 grote venkelbol, fijngesneden 1 grote teen knoflook, uitgeperst 400 g tomaten uit[...]

Bron: allrecipes.nl
Saffraan garnalen met gnocchi en[...]

Ingrediënten Porties : 4 1 eetlepel boter 1 grote ui, in dunne plakjes gesneden 6 champignons, in plakjes 1 theelepel donkerbruine basterdsuiker 1 (500[...]

Bron: allrecipes.nl
Zeevruchten Quiche met Rucola

voor 6 personen - 1 pakje diepvries bladerdeeg (450 gr.) ontdooid, - 7 eieren, - 250 ml. crème fraîche - 20 ml. melk, - 3 el. peterselie,[...]

Bron: smulweb.nl
Vis-kebab in wijnbladeren met zoetzure dip

voor 4 personen Pakketje of pot (ingelegde) wijnbladeren (te koop in Turkse/Marokkaanse winkels) 600-800 gram stevige witvis filet (zeeduivel, zeewolf,[...]

Bron: smulweb.nl
Zeevruchten Quiche met Rucola

voor 6 personen - 1 pakje diepvries bladerdeeg (450 gr.) ontdooid, - 7 eieren, - 250 ml. crème fraîche - 20 ml. melk, - 3 el. peterselie,[...]

Bron: smulweb.nl
Zarzuela, Spaanse visschotel met zeevruchten.

voor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]

Bron: smulweb.nl
Zeevruchten paella

Ingrediënten 400 g reuzengarnalen (rauw en ongepeld (zak 500 g, diepvries), ontdooid) 3 el olijfolie 2 sjalotten (gesnipperd) 2 tenen knoflook[...]

Bron: ah.nl
Mediterrane vissersstoofpot

Ingrediënten 3 eetlepels olijfolie 2 grote uien (in ringen) 4 teentjes knoflook (fijngehakt) 1 eetlepel tomatenpuree 125 ml visbouillon (van 1/4 tablet)[...]

Bron: ah.nl
Gravad lachs gemarineerd in dille

Ingrediënten 2 Schotse zalmhaasjes of zalmfilets (à 200 g) 1 zakje verse dille (15 g) 1 theelepel witte peperkorrels 1 eetlepel grof zeezout 1½[...]

Bron: ah.nl
Kabeljauw met pompoen en bietjes in[...]

Ingrediënten 2 rode gekookte bietjes ((schaal 500 g), geschild) 200 ml wittewijnazijn 3 tl suiker 100 ml droge sherry 1 pompoen 1 stengel citroengras[...]

Bron: ah.nl
Zalm in saffraan-venkelbouillon

Ingrediënten 1 vleesbouillontablet 1 gedroogd chilipepertje 3 kleine venkelknollen 2 eetlepels olijfolie extra vierge 1 envelopje saffraan 2 zalmhaasjes[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy