recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder kokos eidooier boter

Gevonden 36 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Viskoekjes met pesto

Ingrediënten Porties : 4 400 g aardappelen, geschild en in blokjes gesneden 375 g witte-visfilets, zoals kabeljauw of schelvis 100 ml halfvolle melk[...]

Bron: allrecipes.nl
Haring in romige saus

Ingrediënten Porties: 4 8 ingemaakte haringfilets (best gemarineerd met ui, zonder olie) 300 gr magere yoghurt 1 eetlepel mosterd 1 ui, gesnipperd 1[...]

Bron: allrecipes.nl

Kabeljauwburger met zuurkool

Ingrediënten 1 kg iets kruimige aardappelen ((zak 3 kg), geschild) 3 el olijfolie 2 uien (gesnipperd) 1 zak zuurkool (naturel (500 g)) 2 schaaltjes[...]

Bron: ah.nl
Kabeljauw met prei en paddenstoelen

Ingrediënten 400 g kabeljauwfilet ((zak 750 g, diepvries), ontdooid) 2 x 350 g prei (in ringen) 4 el olijfolie 1 kg grote aardappelen (iets kruimig (zak[...]

Bron: ah.nl
Gegrilde tilapiafilet met tomatensalsa

Ingrediënten 500 g tilapiafilet (diepvries zak a 750 g) 50 ml olijfolie 1 zak gesneden prei (300 g) 1 pot boursin cuisine knoflook & fijne kruiden (250[...]

Bron: ah.nl
Lekkerbekjes met knolselderij-aardappelpuree

Ingrediënten 1 pak lekkerbekjes (diepvries) 1 knolselderij 1 zak kruimige aardappelen (geschild (450 g)) 75 ml halfvolle melk 1 zak geschrapte worteltjes[...]

Bron: ah.nl
Kabeljauw met witte-bonenpuree

Ingrediënten 1 pot witte bonen ((370 g), uitgelekt) 100 ml melk 1/2 tl bonenkruid (busje a 7 g) 3 el olijfolie 1 stuk kabeljauwfilet (ca. 150 g) 1/2[...]

Bron: ah.nl
Zalm met pestopuree en gepofte tomaatjes

Geinspireerd door één van de recepten van Jeroen Meus maakte ik pesto-aardappelpuree met gepofte tomaatjes uit de oven en zalmfilet. Jeroen maakte een ander[...]

Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl
Bacalhau

voor 2 personen - 300 gram bacalhau-filet(in de Surinaamse toko)een paar uur geweekt in ruim koud water - 1 pond Opperdoezers - 2 grote zoete uien - een paar[...]

Bron: smulweb.nl
Vispastei met aardappeldeeg

Ingrediënten Porties : 4 Voor het aardappeldeeg 150 g bloem ½ theel. kurkuma 100 g gare aardappel, fijngestampt 100 g koude margarine, in blokjes 1 eetl.[...]

Bron: allrecipes.nl
Zeevruchten Quiche met Rucola

voor 6 personen - 1 pakje diepvries bladerdeeg (450 gr.) ontdooid, - 7 eieren, - 250 ml. crème fraîche - 20 ml. melk, - 3 el. peterselie,[...]

Bron: smulweb.nl
Bacalhau

voor 2 personen - 300 gram bacalhau-filet(in de Surinaamse toko)een paar uur geweekt in ruim koud water - 1 pond Opperdoezers - 2 grote zoete uien - een paar[...]

Bron: smulweb.nl
Zeevruchten Quiche met Rucola

voor 6 personen - 1 pakje diepvries bladerdeeg (450 gr.) ontdooid, - 7 eieren, - 250 ml. crème fraîche - 20 ml. melk, - 3 el. peterselie,[...]

Bron: smulweb.nl
Schelvis met salsa verde en peperonata

voor 4 personen Ingrediënten 800 g aardappelen 150 ml melk 1 gele paprika 1 rode paper 1 groene paprika 250 g cherrytomaatjes Olijfolie om in te bakken 4[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken kabeljauw met aardappelen

Ingrediënten Porties : 4 4 stuks gezouten Portugese kabeljauw (bakkeljauw) 1 liter volle melk 800 gr aardappelen, geschild en in dikke plakken gesneden[...]

Bron: allrecipes.nl
Kabeljauw met een gremolatakorst

Ingrediënten Porties : 4 2 citroenen 55 g verse witte broodkruimels 3 el fijngehakte peterselie 2 teentjes knoflook, uitgeperst peper en zout 4 stukken[...]

Bron: allrecipes.nl
Zalm-groentestoofpotje

Ingrediënten 250 g wilde en witte rijst (pak) 400 g wilde zalmfilets (pak 750 g) 15 g dille 500 g worteltjes geschrapt (zak) 2 el zonnebloemolie 300 g[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy