Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
voor 4 personen 20 asperges (5 p.p.) 400 g dungesneden rauwe zalmfilet (100 g p.p.) 1 theelepel zout ½ theelepel suiker Saus: 4 sjalotten (100 g) 4 dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 4 stukken kabeljauw van 2,5 cm dik, elk 150 - 200 g - 2 takjes rozemarijn, heel fijn gehakt - de geraspte schil en het sap van 2 citroenen -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 4 groene asperges 8 bospeentjes 1 courgette, in stukjes, zaadlijsten eruit 300 gr. zeebaarsfilet, zonder huid, in stukken peper en zout 2 el.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 2 Bouillon 1,5 liter water 500 gr graten van witte vis 4 stengels bleekselderij 1 wortel 1 prei 1/2 ui 1 laurierblad De vis 250 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 350 g groene asperges 250 g eiermie 2 rode uien 2 bosuitjes 300 g zalmfilet 4 tl shichimi togarashi by Jonnie Boer (specerijenmelange,[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 zalmfilets (van 120 g elk met vel, geschubd en graten verwijderd) 2 zakjes groene thee olijfolie 1 blik kokosmelk (light, 400 g) 300 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 reuzenscampi (diepvries, zak a 500 g) 1 citroen 4 forellen 8 eetlepels olijfolie extra vierge 8 groene asperges 350 g bloemkoolroosjes 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 1 stukje verse gember (van ca. 3 cm, geschild) 1 bakje platte peterselie ((20 g), fijngesneden) 1 teen knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 nieuwe aardappelen (van gelijke grootte) 4 witte asperges 12 reuzenscampi (diepvries, zak a 500 g) 2 limoenen 8 el olijfolie 1 sjalot[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak witte asperges (500 g) 300 g witte rijst (pak 400 g) 3 el olijfolie 1 teen knoflook (fijngesneden) 500 g broccoli (in roosjes) 600 g[...]
Bron: ah.nlGepocheerde kabeljauwhaasje met groene asperges, rode paprika en sojascheuten. Benodigdheden voor 2 personen: 2 kabeljauwhaasjes 1 dl groentebouillon 10 groene[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beIngrediënten: - 4 stukken kabeljauw van 2,5 cm dik, elk 150 - 200 g - 2 takjes rozemarijn, heel fijn gehakt - de geraspte schil en het sap van 2 citroenen -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comGepocheerde kabeljauwhaasje met groene asperges, rode paprika en sojascheuten. Benodigdheden voor 2 personen: 2 kabeljauwhaasjes 1 dl groentebouillon 10 groene[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.bevoor 4 personen 400 gr snijbonen 3 paprika`s( rood , geel en groen ) 3 winterwortels 3 uien 2 tenen knoflook paar eetl Ajvar ( te koop bij AH , is behoorlijk[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetl. olijfolie 1 teen knoflook, geperst geraspte schil en sap van 1 citroen 4 dikke moten kabeljauwfilet met vel, elk ca. 125[...]
Bron: allrecipes.nl