Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 213 recepten
voor 6 personen 150 ml melk, 21 gr verse gist gr 8 gr droge gist, suiker, 75 gr bloem, 1 el boter, 1 ei, 50 gr boekweitmeel, 300 gr zeer verse zalmfilet (kan[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 ronde courgettes 50 gr belegen geraspte kaas olie, om in te bakken 1 teen knoflook,fijn gehakt 1/4 rood pepertje, zonder zaad, fijngehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram kabeljauwfilet - 2 eetlepels citroensap - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 1 theelepel sambal oelek - 2 eetlepels zonnebloemolie - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 middelgrote gamba`s. (tigerprawns) 2 stengels citroengras (sereh) 300 Swinckels 2 teentjes knoflook, gepeld 1 eetlepel olie 2 cm. geschilde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen *1 pot groentebouillon van Maggi *100 gram Bloem *300 ml Melk *100 gram Boter *1 koffiekop Doperwtjes (diepvries ) *klein zakje worteltjes of[...]
Bron: smulweb.nlIk ben het levende voorbeeld dat je smaak verandert met de jaren. Vroeger wilde ik geen eens garnalen proeven laat staan dat ik ze ook nog eens op ging eten.[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIngrediënten 2 stengels citroengras (sereh) 300 g basmatirijst 1 struik paksoi 3 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 300 g schelvisfilet (in 4[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 500 g gefileerde kabeljauw (vers of diepvries) 1 ui 0.5 l melk 1 laurierblad zout versgemalen peper puree van 1kg aardappelen 2 eetl. mosterd[...]
Bron: smulweb.nl2 st. zalmmoot met vel ± 100 gr.per stuk 1 kleine bloemkool 1 pakje diepvries doperwten 150 ml. room olijf olie, arachideolie, boter zout peper dragon,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 verse tonijnsteaks 1 pak diepvriesdoperwten snufjes peper en zout 1 teentje knoflook 2 eetlepels creme fraiche kopje bouillon[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 theelepels poedergelatine 120 gr gerookte zalm (ong 4 plakken) 120 gr zeer magere cottage cheese (Hüttenkäse) geraspte schil[...]
Bron: allrecipes.nlEen heerlijke viscurry met kabeljauw en garnalen. De zoete aardappelsmaak combineert heerlijk met de vis en de 'pittige' currysmaak. Ik heb de curry geproefd[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 8 personen * 550 g kabeljauw- of schelvisfilet * 2 theelepels rode currypasta * 1 eetlepel vissaus * 2 eetlepels maïzena * 50 g kousenband of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 karper van ca 2 kg 1 ui 250 g champignons 6 eetl. boter 2 eetl. bloem 1 bosje peterselie 1/8 ltr witte wijn Zout en peper Voor de garnering[...]
Bron: smulweb.nl