Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 46 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 theelepel plantaardige olie (bijvoorbeeld zonnebloemolie) 2 eetlepels fijngehakte rode ui 1 eetlepel fijngehakte groene[...]
Bron: allrecipes.nl2 blikken rode zalm (eventueel roze) 3 - 4 hardgekookte eieren 2 kl. blikjes mandarijntjes paprikapoeder peper tomatenketchup uit tube snufje suiker mayonaise[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 275 gr quinoa 400 gr zalm (diepvries) 150 gr blauwe bessen 2 avocado`s 2 limoenen 1 venkel 2 uien 200 gr feta 150 gr rucola 2 el honing 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de zalm: 1 kg zalmfilet of zalmpoulet, in grote blokken van 2x2x2cm gesneden 2-4 eetlepels rijstolie Zout+peper of viskruiden 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 Wortel 1 groene Paprika 1 rode punt Paprika 1/2 Komkommer 1 Courgette 6 teentjes Knoflook 1 Ui Zonnebloemolie 1 el Suiker 2 el Ketjap Manis[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 Kruimeldeeg 115 g bloem snufje zout 55 g koele boter, in blokjes gesneden Zalmvulling 25 g maïzena 150 ml halfvolle melk 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 eetl. grapefruitsap 1½ eetl. mosterd 1½ eetl. honing ¼ theel. chilivlokken 4 zalmfilets (elk 170 g) 700 g jonge[...]
Bron: allrecipes.nl1 rode paprika==2 tomaten==1kleine ui==1 teen knoflook==1/2bosje peterselie==1tl.zwarte peper uit de molen==50ml witte wijnazijn==zeezout en peper uit de[...]
Bron: smulweb.nlEen recept van Bill Granger uit Delicious. Erg lekker en makkelijk als je voor meer mensen kookt, omdat de zalm in de oven gaat. Zo heb je je fornuis vrij[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 200 g tarbotfilet 200 g zeeduivelfilet 200 g roodbaarsfilet 200 g rivierpalingfilet 4 plakjes zalm (gerookt) 1 Noordzeetong 8 sint-jakobsnoten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Voor het beslag: 100 g bloem 200 ml ijkoud water snuifje zout Voor de spiesjes: 12 grote scampi 400 g zalmfilet 1 paprika 1 mergpompoen (=[...]
Bron: smulweb.nl