Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 88 recepten
voor 4 personen Voor de zalm: * 2 fijngehakte knoflooktenen, * 5 cm fijngehakte verse gemberwortel, * zeer fijngeraspte schil van 1 limoen, * 1 (milde) rode[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 4 eetlepels olijfolie 150g (6 oz) verse Sint Jacobsschelpen 1/2 middelgrote ui 4 teentjes knoflook 5 zongedroogde tomaten,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel worcestersaus 1 eetlepel limoensap 1 eetlepel ketjap 1 theelepel chilipoeder 450g grote garnalen, gepeld en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 eetl. olijfolie 2 eetl. walnootolie 3 eetl. medium sherry geraspte schil en sap van 1 citroen 4 moten zalmfilet met vel, elk[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 6 stukken zwaardvis 4 eetlepels (60 ml) droge witte wijn 4 eetlepels (60 ml) ketjap of sojasaus 1 eetlepel Dijonmosterd 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 6 (170 gr) heilbotfilets 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels vers limoensap 1/2 theelepel gedroogde tijm 1/2 theelepel gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 g sint-jakobsschelpen 4 theel. maïzena 2 theel. olijfolie 3 tenen knoflook, fijngesneden 1 bakje kerstomaatjes 1½ dl droge[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 eetl. grapefruitsap 1½ eetl. mosterd 1½ eetl. honing ¼ theel. chilivlokken 4 zalmfilets (elk 170 g) 700 g jonge[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 225 ml sojasaus 200 gr muscovado suiker 1 (10 cm) stukje verse gemberwortel, geschild en gehakt 4 eetlepels olijfolie 2 teentjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 zalmfilets 240 ml ciderazijn 120 ml olijfolie 60 ml honing 2 eetlepels limoensap 2 eetlepels citroensap 2 theelepels geraspte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 600 gr gezouten kabeljauw 240 ml olijfolie 4 middelgrote uien, gesneden 1 theelepel gehakte peterselie 3 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 zeebaarsfilets zout naar smaak 3 teentjes knoflook, uitgeperst 4 eetlepels limoensap 3 eetlepels extra vergine olijfolie 3[...]
Bron: allrecipes.nl