Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 37 recepten
Ingrediënten Porties : 4 200 g wijtingfilet 200 g gerookte schelvisfilet 1 middelgrote stengel prei, in dunne schijfjes gesneden 300 ml halfvolle melk 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1kg grote, ongepelde zoetwatergarnalen(diepvries) 1kg trostomaten 1 à 2 eetlepels sambal 1,25ml zure room of crème fraîche[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 grote (1 kg) verse kreeft 50 gr boter 1 grote ui, in stukjes gesneden 3 teentjes knoflook, fijngeperst 2 blikjes (400 gr)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 550 g aardappelen, geschild en in blokjes gesneden 4 el Griekse yoghurt of kwark 15 g boter 1 kleine ui, in schijfjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 Gerookte Makrelen, Voor de saus: 1 Grote Rode Ui, 2 Tenen Knoflook, 1 cm Blok Santen Cocoscréme, 1 Rode peper, 3 Kemirinoten 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlIngredienten: 1 kg kabeljauw, liefst kabeljauwhaasjes, dit zijn dikkere stukken 2 tenen knoflook 100 gram ontbijtspek (eerst even uitbakken!!) voor de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 1kg grote, ongepelde zoetwatergarnalen(diepvries) 1kg trostomaten 1 à 2 eetlepels sambal 1,25ml zure room of crème fraîche[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 65 g pijnboompitten (zakje) 1 teen knoflook 25 g Parmezaanse kaas 30 g basilicumblaadjes 5 el olijfolie 500 g kabeljauwfilet 500 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g tagliatelle (pasta, zak 500 g) 1 el olijfolie 1 ui (fijngesnipperd) 2 tenen knoflook (geperst) 2 blikken tomatenblokjes (a 400 g) 1/2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen 3 el olijfolie 2 pakjes zalmfilet ((a 250 g, diepvries), ontdooid) 300 g farfalle (pasta, zak 500 g) 1 zak wokgroente (Italiaans[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 70 g mix voor tagliatelle roomsaus (pakje) 250 ml halfvolle melk 250 ml kraanwater 80 g boter 250 g champignons (bakje) 300 g tagliatelle[...]
Bron: ah.nlTweemaal op heel korte tijd mocht ik de fregola sarda proeven. De eerste keer was tijdens mijn workshop met de collega's bij De Keyser en de Kok . Toen werd de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk had nog nooit van wrakvissen gehoord. Er schijnen diverse scheepswrakken voor de Zeeuwse kust te liggen waar het goed zeevissen is. Dankzij zo'n[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl