Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 47 recepten
Ingrediënten Porties : 8 350 g bloemige aardappelen, geschild en in stukken gesneden 350 g schelvisfilet sap van 1 limoen 1 dunne stengel citroengras, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 6 (170 gr) heilbotfilets 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels vers limoensap 1/2 theelepel gedroogde tijm 1/2 theelepel gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 gr Kabeljauw of Wijtingfilet 300 gr rauwe grote garnalen 2 sjalotten (fijn) 2 teentjes knoflook (geperst) 1 rode paprika 2 lente uitjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 scampi 200 g zalmfilet 200 g pladijsfilet 200 g roodbaarsfilet 200 g zeeduivelfilet 200 g kabeljauwfilet 200 g Noordzeetongfilet 200 g[...]
Bron: smulweb.nlVerdere uitleg overbodig, toch? Pasta koken. Lamsoren wokken. Garnalen marineren en bakken of grillen. Oké, de marinade dan: gehakt pepertje en twee[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Porties : 2 500 gr zalmfilet 1 pak bananenbladeren (minimaal 30 minuten ontdooid) 2 theelepels korianderzaadjes 2 teentjes knoflook 1 of 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 zeebaarsfilets zout naar smaak 3 teentjes knoflook, uitgeperst 4 eetlepels limoensap 3 eetlepels extra vergine olijfolie 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 zalmfilets 240 ml ciderazijn 120 ml olijfolie 60 ml honing 2 eetlepels limoensap 2 eetlepels citroensap 2 theelepels geraspte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 eetlepel plantaardige olie 2 eetlepels fijngehakte verse gember 2 limoenen, uitgeperst 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 sap van 1 citroen of 1 limoen 2 tl vloeibare honing 2 el lichte sojasaus 4 middelgrote sint-jakobsvruchten, circa 200 g in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 rode grapefruits 2 kleine rijpe, stevige avocado's 1 limoen 750g kleine roze garnalen, gepeld en gekookt 1 ei 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 tl zonnebloemolie 1 zeebaars, circa 800 g, schoongemaakt 1 limoen, in 4 plakken gesneden 6 lente-uitjes, in fijne reepjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 4 eetlepels citroengras, fijngesneden (alleen het witte deel gebruiken) 4 eetlepels verse gember, fijngesneden 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel worcestersaus 1 eetlepel limoensap 1 eetlepel ketjap 1 theelepel chilipoeder 450g grote garnalen, gepeld en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels plantaardige olie 110 ml sinaasappelsap 3 eetlepels limoensap 1 eetlepel tequila 1 eetlepel geraspte limoenschil 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de zalm: * 2 fijngehakte knoflooktenen, * 5 cm fijngehakte verse gemberwortel, * zeer fijngeraspte schil van 1 limoen, * 1 (milde) rode[...]
Bron: smulweb.nlIk las dit recept vandaag op het blog van mijn zus en herinnerde mij dat ik het ook ooit gemaakt had, maar nog bij mijn weeskindertjes lag: foto's zonder[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 500 g reuzegarnalen (diepvries) 2 el olie 2 el Thaise groene currypasta 400 ml kokosmelk ½ limoen 2 el donkerbruine basterdsuiker 2 el[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 400 gr Kabeljauw of Wijtingfilet 300 gr rauwe grote garnalen 2 sjalotten (fijn) 2 teentjes knoflook (geperst) 1 rode paprika 2 lente uitjes[...]
Bron: smulweb.nl