Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ingrediënten couscous: 450 g fijne couscous olijfolie zachte boter naar smaak Ingrediënten visschotel: 2 zoete witte uien 2 teentjes knoflook 150 ml olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSappige tonijn uit de oven met tomaat,oregano, knoflook en kappers Meestal staat in de recepten: grill de tonijn om en om als een biefstuk, de binnenkant moet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlTonno a sfincione heet dit Siciliaanse gerecht. Sfincione of s finciuni is de Siciliaanse pizzabodem, die van een ander deeg gemaakt wordt dan in Napels. Het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSalmoriglio - sammurigghiu in het Siciliaans, is een typische Siciliaanse dressing van olijfolie, citroen, verse oregano en soms knoflook die vaak bij[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk heb het hier al vaker over de topkok met weet niet hoeveel Michelin sterren Martin Berasatgui gehad. Hij is vaak te gast in het Spaanse TV programma[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit is weer een recept van de Baskische kok Martin Berasategui. Het lijkt op het vorige recept kabeljauw met aardappelen uit de oven en is even lekker. Het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 20 of 24 grote garnalen (maat 16/20), gepeld en schoongemaakt 1 groot ei 1 kleine knoflookteen ¼ tl zout ¼ tl gemalen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNou ja, in de verste verte nog niet. Het is een versimpelde uitvoering van een voorgerecht van chef Daniel Humm's sterrenrestaurant NYC's Eleven Madison Park,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMexicaans; weer eens iets anders dan garnalen met knoflook en peterselie of de Aziatische varianten. Ingrediënten: 2 eetlepels olie 500 gram middelgrote[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGegrilde forel met rucola en salsa verde Ik was de afgelopen weken aan het Gardameer. Heerlijk gegeten, natuurlijk heel veel ijsjes en de specialiteit van het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZalm met zuurkool is een klassieker. Maar dit recept van Kirsten Eckhart is toch even anders met de lekkere olijfolie-witte port- en kappertjessaus. Kirsten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit is is een vereenvoudigde versie van een recept van Jeroen Meeus van het Belgische TV programma Dagelijkse Kost voor een smakelijk voorgerechtje met[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAmsterdam heeft sinds kort als enige in Europa een avocado restaurant The Avocado Show . In New York was er al een, de Avocaderia. In Amsterdam kun je er[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLekker pittig, zoet en zuur zijn deze vurige "firecracker"zalmfilets. Reken met een marinadetijd van 2 uur. Ingrediënten voor 4 personen: 4 zalm moten of[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSinds Rick Stein zei: "We maakten wat vistaco's op het strand met onze Australische badmeester-vrienden in Cornwall en ik dacht altijd dat ik ooit naar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl