Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten 2 x 3 maatjesharingen (2 schalen a 3 stuks) 1 sjalot (gesnipperd) 1 friszure appel ((bijv. Granny Smith), geschild) 1 komkommer (geschild)[...]
Bron: ah.nlvoor 6 personen 18 grote garnalen ongepeld (3 pp) 75gr pp zalm 75 gr pp kabeljauw 2 tenen knoflook 2 sjalotten 1 grote venkel knol 4 tomaten 1 rode paprika 1[...]
Bron: smulweb.nlGevulde Zalm Wil je met de feestdagen eens van de kalkoen, eend of gourmetten af En iets heel iets anders serveren? Dit is dan een ideaal gerecht Je kunt het[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlZeebaars is gelukkig goed verkrijgbaar op de Utrechtse zaterdagmarkt. In de vroege ochtend keuren Vietnamezen en Chinezen de zeebaars door de kieuwen open te[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten 1 blik croissantdeeg 600 g zalmfilet (schaal) 1 bekertje zure room (125 ml) 1 el grove mosterd 1 bakje dille ((15 g), fijngesneden) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 ml rosé wijn (fles 0.75 liter) 150 g ijskoude boter (in blokjes) 4 el olijfolie 2 sjalotten (gesnipperd) 300 g risottorijst (zak 500 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 sjalotten (gesnipperd) 2 eetlepels boter 1 pakje slagroom (200 ml) 100 ml witte wijn 400 ml visbouillon (van tablet) 300 g tuinerwten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 sjalot (gesnipperd) 10 zwarte peperkorrels 150 ml droge witte wijn 150 ml visfond (pot 380 ml) 1 flesje kookroom (250 ml) 1 el verse dille[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 g komkommers 7½ g munt 1 sjalot 1 citroen 50 g zure room 50 mayonaise 15 g dille 125 g cocktailgarnalen (koelvers) 125 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 bakjes verse dille ((a 15 g), fijngesneden) 1 el suiker 2 schaaltjes zalmhaasjes ((a 230 g), in dunne plakken) 1 el grove mosterd 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 sjalotjes (zak a 400 g) 1 zak paprika's (rood, groen en geel) 1/2 bakje verse dille (a 15 g) 4 eetlepels olijfolie 300 g risottorijst (zak[...]
Bron: ah.nlDriemaal is scheepsrecht. Dit is al het 3de gerecht dat ik klaarmaak uit De Gastentafel . Misschien moet ik wel doen zoals Simone van Simones Kitchen . Zij is[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Porties : 3 500 gr krielaardappeljes, niet geschild 80 gr boter, apart te verwerken 2 grote tomaten, ontveld en in blokjes 200 gr sjalotjes,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 600 g witte visfilet (bijv. koolvis, kabeljauw of zeewolf) 2 sjalotten (gesnipperd) 3 eetlepels bloem 2 eetlepels olie 5 eetlepels mayonaise[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 250 g fusilli (pasta) zout, peper 1-2 el olie 2 sjalotjes, in dunne ringen 2 teentjes knoflook, geperst 2 dl visfond (pot) 2 dl droge witte[...]
Bron: smulweb.nl3 vellen groene lasagne; zout en peper; 1 eetl olie; evt. 1 uitje; evt. 200 g courgette; 1 eetl bakboter; 1 theelepel fijngehakte basilicum; 2 zalmforelfilets[...]
Bron: smulweb.nl