Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 2 personen 1 Winterwortel,1 Prei (witte gedeelte),3 stengels bleekselderij,50gr boter,5 zalmfilets,5 el witte wijn,5 el wtte vermouth (martini),5 el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 56 400g bloemkoolroosjes 800g inmaak uien 300g gehakte rode paprika 300g gehakte groene paprika 250g gehakte bleekselderij 2[...]
Bron: allrecipes.nlWat ik klinkt beter Fish pie of vispastei. Ik denk dat ik toch voor de Fishpie ga ook al is dat dan Engels. Sinds ik mer gerechten ben gaan koken in voorraad[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 4 personen Bladerdeeg 285 g Bloem 170 g koude Roomboter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder `n beetje Zout Rivierkreeftjes vulling[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 2 Bouillon 1,5 liter water 500 gr graten van witte vis 4 stengels bleekselderij 1 wortel 1 prei 1/2 ui 1 laurierblad De vis 250 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten voor 4 pers. 600 gr kabeljauwfilets, vers of uit diepvries 1/4 ltr droge witte wijn 1 stengel bleekselderij 1 in stukken gesneden wortel een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 6 personen 1 fles droge witte wijn en een 1/2 l water, 1 grote ui in plakjes, 1 middelgrote wortel, in plakjes, 1 stengel bleekselderij in stukjes, 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 400g visfilets (stevige witvis), in blokjes van 2 cm 250g sint jacobsvruchten 200g scampi 2 plakken bacon of gerookte ham, in stukje gesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 а 6 forellen(vers) 300 gr verse zalm 2 а 3 eiwitten 35 cc room zout,peper 3 eetl. riesling VISFOND + GROENTENLAAG[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -2 kreeften van circa 600 g -**3 liter court-bouillon -30 ml olie -50 g fijngesnipperde sjalot -2 tenen knoflook (uit de knijper) -10 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kreeften (elk ? 500 g) * 5l water * 4 stengels bleekselderij * 3 grote wortelen * 5 uien * tijm en laurier (liefst vers) * 2 el zwarte[...]
Bron: smulweb.nl