Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten Porties : 6 6 (175 gr) heilbotfilets 2 eetlepels olijfolie 1 flinke klont ongezouten boter 4 eetlepels verse broodkruimels 75 gr blanke[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de vulling; 1 bakje rivierkreeftjes van 125 of 150 gram 30 gram boter + een beetje extra om in te bakken 30 gram bloem 1 teentje knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 mooie stukken kabeljauw filet (naar honger) Om te pocheren: 2/4 van een dikke ui 1 kleine wortel een takje tijm een blaadje laurier peper en[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 80 g boter 2 kleine uien (gesnipperd) 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 kg aardappels (zak 1 1/2 kg) 2 takjes tijm (gerist) 1 laurierblaadje[...]
Bron: ah.nlDoor vaak veganistisch te eten komt er ook minder vis op het menu.We konden ons niet meer echt herinneren wanneer de laatste keer was. Met een venkel en[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beVandaag stond er Zalm in papillot op het menu. Ik vond mijn inspiratie in de kookboek van de vrouwenbond (KVLV), maar heb het toch een beetje aangepast naar[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 750 g vastkokende aardappelen, geschild en in dunne schijfjes 1 ui, in smalle ringen 1 theel. tijmblad 15 g bieslook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 bosje peterselie, 2 dl. koud water, 10 blaadjes gelatine, 2 dl. witte wijn, 2 dl. groentenbouillon, 3 grote wortels, 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200gr. verse zalm glaasje droge witte wijn 1 laurierblad 2 takjes verse tijm zeezout, peper uit de molen citroen of limoensap liefst vers,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 zeebaars van ca. 800 gram (alternatieven: brasem, forel, snoek) De vis moet schoongemaakt zijn en de kieuwen en schubben moeten verwijderd[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kreeften (elk ? 500 g) * 5l water * 4 stengels bleekselderij * 3 grote wortelen * 5 uien * tijm en laurier (liefst vers) * 2 el zwarte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen VOOR VIS: 1 hele vis van ongeveer 2 kg, schoongemaakt maar nog met kop en staart zout peper VOOR SAUS: 250 g boter of margarine verse groene[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 bosje peterselie, 2 dl. koud water, 10 blaadjes gelatine, 2 dl. witte wijn, 2 dl. groentenbouillon, 3 grote wortels, 100 gram[...]
Bron: smulweb.nl