Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 6 personen 150 ml melk, 21 gr verse gist gr 8 gr droge gist, suiker, 75 gr bloem, 1 el boter, 1 ei, 50 gr boekweitmeel, 300 gr zeer verse zalmfilet (kan[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Vis: 250 gram kabeljauwfilet in stukken peper, zout, bloem olie om te bakken Saus: 50 gram suiker 1 eetlepel water ½ dl witte azijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Bladerdeeg 285 g Bloem 170 g koude Roomboter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder `n beetje Zout Vulling 1 Ui 6 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 eetlepel krenten 2 eetlepels pijnboompitten 1 kruidenbouillontablet 2 eetlepels witte-wijnazijn ca. 450 g verse kabeljauwfilet 3 bosuitjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 eetlepel krenten 2 eetlepels pijnboompitten 1 kruidenbouillontablet 2 eetlepels witte-wijnazijn 450 g verse kabeljauwfilet 3 bosuitjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 sjalotten 20 g platte peterselie 350 g haricots verts 2 citroenen (schoongeboend) 2 el wittewijnazijn 1 el Franse mosterd 1 el olijfolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 rode peper 2 uien 75 g boter 500 g worteltjes (geschrapte) 1 eetlepel bloemenhoning (pot a 450 g, biologisch) 2 eetlepels azijn 400 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 ml visbouillon (van tablet) 2 aardappelen 30 g roomboter 75 g Zeeuws spek (dungesneden) 6 el olijfolie 1 sjalot 400 ml appelsap 400 ml[...]
Bron: ah.nlWitvis met een frisse en licht pittige saus; ideaal voor op een zomeravond wanneer je niet al te zwaar wil tafelen! Heerlijk in combinatie met een salade van[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlKabeljauw(Gadus morhua) is helaas bijna een beschermde diersoort geworden hier, vroeger had je enorme vissen. Ik zie nog Wouter Klootwijk voor me, die[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlZeebaars is gelukkig goed verkrijgbaar op de Utrechtse zaterdagmarkt. In de vroege ochtend keuren Vietnamezen en Chinezen de zeebaars door de kieuwen open te[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlvoor 4 personen Deeg 285 g Bloem 170 g koude Boter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder ′n beetje Zout Vulling 1 Ui 6 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 500 gram ontschubde en gefileerde sardientjes, 2 witte uien, 2 laurierblaadje, Spaans pepertje, 5 peperkorrels, takjes dille, bloem, olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kreeften van 900 gram - peterselie - dragon - 1 sjalot - 12 peperkorrels - laurier - 2 dl droge witte wijn - 3 dl melk - 1 dl slagroom - 1[...]
Bron: smulweb.nl