Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Ingrediënten 2 stengels citroengras (sereh) 300 g basmatirijst 1 struik paksoi 3 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 300 g schelvisfilet (in 4[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 750 ml bouillon 1 dorade (350 gr) ontschubd en schoongemaakt, met de kop en staart er nog aan voor saus 2 eetl. bakolie 2 eetl. Sichuanese[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram kabeljauwfilet - 2 eetlepels citroensap - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 1 theelepel sambal oelek - 2 eetlepels zonnebloemolie - 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 kg zwaardvissteaks 2 eetlepels citroensap 110 ml droge sherry 1 eetlepel gember, fijngesneden 285 gr mango chutney[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 9 100ml olijfolie 1 dessertl sesamolie 4 eetl citroensap 1 ui, versnipperd 2 teentjes knoflook, gepeld 2 eetl geraspte gember[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 sap van 1 citroen of 1 limoen 2 tl vloeibare honing 2 el lichte sojasaus 4 middelgrote sint-jakobsvruchten, circa 200 g in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 6 stukken zwaardvis 4 eetlepels (60 ml) droge witte wijn 4 eetlepels (60 ml) ketjap of sojasaus 1 eetlepel Dijonmosterd 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 kleine (500 gr) verse levende kreeften 75 ml arachideolie, verdeeld 1 teentjes knoflook, geperst 1 schijfje verse gember,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 31 2 kopjes garnalen 1 eiwit 1 teentje knoflook 3 theelepels pittige chilisaus 1 eetlepel maïzena een snufje zout 2 lente-uitjes 8[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Bladerdeeg 285 g Bloem 170 g koude Roomboter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder `n beetje Zout Vulling 1 Ui 6 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Viscreme: 1 kleine Venkelknol met groen 500 g (grote) Sjalotten Olie 1 fles Witte wijn 1 borrelglas Pastis 500 ml Visbouillon 500 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Bladerdeeg 285 g Bloem 170 g koude Roomboter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder `n beetje Zout Rivierkreeftjes vulling[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 5 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 6 el hoisinsaus (flesje 175 ml) 1 schaal kipfilethaasjes (320 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 1 teen knoflook 200 g kipfilet (in reepjes) 2 el maizena ½ ei 1½ el vissaus (fles a[...]
Bron: ah.nl