Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 2 personen 1 blikje tonijn 1 blikje tomatenblokjes 2 sjalotjes 3 tl. kappertjes 1 teen knoflook 1 laurierblaadje --- 2 advocado`s citroenmayonaise peper,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 10 - 12 (middel)grote garnalen - ongekookt 1 - 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel sojasaus 1 theelepel chilivlokken of sambal 1 -[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gram kabeljauwfilet - 2 eetlepels citroensap - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 1 theelepel sambal oelek - 2 eetlepels zonnebloemolie - 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten couscous: 450 g fijne couscous olijfolie zachte boter naar smaak Ingrediënten visschotel: 2 zoete witte uien 2 teentjes knoflook 150 ml olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 400 g rijst 1 komkommer 4 el azijn 1 tl zout 2 tl suiker 2 gerookte makreel 2 uien 1 teen knoflook 2 el olie 2 el sambal oelek zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen 4 el kraanwater 3 tenen knoflook 8 g verse koriander (bakje à 15 g) 10 g platte peterselie (bakje à 20 g) 1 el paprikapoeder 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak witlof (750 g) 1 pak kabeljauwfilet (400 g, diepvries) 2 theelepels kerriepoeder 1½ theelepel sambal oelek 4 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g zilvervliesrijst 2 uien 1 el olijfolie 1 el sambal (manis (potje 100 g)) 1 blik kokosmelk (400 ml) 1 blik kikkererwten ((400 g),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g pandanrijst (pak 400 g) 500 g pangasiusfilet (vis, zak 750 g, diepvries) 2 uien 50 ml woksaus (ginger (flesje 200 ml)) 1 tl sambal[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g broccoli 250 g witte rijst (zak a 1 kg) 2 uien 250 g cherrytomaatjes 1 pakje gestoomde makreel (ca. 350 g) 3 eetlepels zonnebloemolie[...]
Bron: ah.nlPittige Viskoekjes Ik vind vis erg lekker... En ik heb al meer gezegd, ik eet het veel te weinig... M`n wederhelft is niet kapot van vis en ik eet het dan ook[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlLekker en heel snel te maken. Ingrediënten: 2 eetlepels zonnebloemolie 1 bosje lente-/bosui (in ringetjes) 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 2 theelepels sambal[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 1 pond visfilet ( roodbaarsfilet) verse gember, fijn geraspt. 2 tenen knoflook heel fijn gesneden japanse soyasaus ( naar smaak) kokosmelk ([...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen < 600 a 700 g gefileerde zeevis (kabeljauw, makreel of schelvis) < 1 grote ui < 1 teentje knoflook < 1 tl sambal ulek < 2 tl ketumbar < 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen VOOR VIS: 1 hele vis van ongeveer 2 kg, schoongemaakt maar nog met kop en staart zout peper VOOR SAUS: 250 g boter of margarine verse groene[...]
Bron: smulweb.nlSteeds neem ik me voor om vaker vis te eten, maar het komt er maar niet van. Op de één of andere manier zit het niet in mijn systeem. Na het eten van deze[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com