Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor viskoekjes 400 g witte vis (kabeljauw of koolvis, je kan ook verse tonijn of zalm gebruiken) 1 teentje knoflook, fijn oregano, fijn tijm, fijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr verse zalmfilet zonder huid 300 gr verse tomaten (in blikjes) 1 kilo witte asperges 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 200[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de vulling; 1 bakje rivierkreeftjes van 125 of 150 gram 30 gram boter + een beetje extra om in te bakken 30 gram bloem 1 teentje knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - pakje pancetta 80 g - 50 g boter - 1 teen knoflook - 1 sjalot gesnipperd - 2 sneetjes witbrood - 1 citroen (schoongeboend) - 50 g geraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 g zeebaarsfilet; 4 schijven. Gandaham; 40 g zwarte olijven; 10 g ansjovisfilets ingelegd; 10 g kappertjes; 5 g tomatenpuree; 200 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1/2 visbouillontablet, 300 gr. kabeljauwfilet, 2 blaadjes witte gelatine, 100 gr. zoute kaaskoekjes, 25 gr. boter, 4 eetlepels Yogonaise, 25[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Blikje tonijn op olie 375 gram (tros-)tomaten ½ grote ui of 1 kleine ui sap van 1/3 (grote) citroen of van een ½ kleine citroen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500gr grotere garnalen,rauw 450 gr verse spinazie 10 zongedroogde tomaatjes in olie 2 tenen knoflook zout/peper viskruiden spaghetti of penne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Blikje tonijn op olie 375 gram (tros-)tomaten ½ grote ui of 1 kleine ui sap van 1/3 (grote) citroen of van een ½ kleine citroen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500gr grotere garnalen,rauw 450 gr verse spinazie 10 zongedroogde tomaatjes in olie 2 tenen knoflook zout/peper viskruiden spaghetti of penne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 200 gr. bloem, 125 gr. koude boter, 1 tl. zout, 3 eieren, 100 gr. garnalen, 50 gr. geraspte Parmezaanse kaas. Wat water. Hulpmiddelen Mengkom,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 gekookte kreeften- blaadjes veldsla- blaadjes rood witloof- blaadjes witloof- 2 lepels mosterd- 250 gr champignons- 50 gr. sjalot- 2 dl[...]
Bron: smulweb.nl2 gekookte kreeften, blaadjes veldsla, blaadjes rood witloof, blaadjes witloof, 2 lepels mosterd, 250 gr champignons, 50 gr. sjalot, 2 dl room, 100 gr gemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 gekookte kreeften blaadjes veldsla blaadjes rood witloof blaadjes witloof 2 lepels mosterd 250 gr champignons 50 gr. sjalot 2 dl room 100 gr[...]
Bron: smulweb.nl