Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Ingrediënten Porties : 8 1 kg middelgrote garnalen, gepeld en schoongemaakt 1/4 theelepel kurkuma 1/4 tl cayennepeper 3 eetlepels cashewnoten 5 hele[...]
Bron: allrecipes.nlVrijdag is van oudsher bij ons in de familie “visdag”, maar het is niet altijd zo dat ik de laatste dag van de week een visschotel op tafel zet.[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen Voor de zalm: 1 kg zalmfilet of zalmpoulet, in grote blokken van 2x2x2cm gesneden 2-4 eetlepels rijstolie Zout+peper of viskruiden 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Vis: 250 gram kabeljauwfilet in stukken peper, zout, bloem olie om te bakken Saus: 50 gram suiker 1 eetlepel water ½ dl witte azijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 9 100ml olijfolie 1 dessertl sesamolie 4 eetl citroensap 1 ui, versnipperd 2 teentjes knoflook, gepeld 2 eetl geraspte gember[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 ml water 200 g ongekookte witte rijst 500 g verse grote garnalen, gepeld en de darmkanalen verwijderd 1/2 afgestreken[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. + 2 theel. plantaardige olie 100 g peultjes 1 kleine rode paprika, in reepjes 450 g middelgrote rauwe garnalen, gepeld[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Bladerdeeg 285 g Bloem 170 g koude Roomboter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder `n beetje Zout Vulling 1 Ui 6 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Bladerdeeg 285 g Bloem 170 g koude Roomboter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder `n beetje Zout Rivierkreeftjes vulling[...]
Bron: smulweb.nlEen recept van Bill Granger uit Delicious. Erg lekker en makkelijk als je voor meer mensen kookt, omdat de zalm in de oven gaat. Zo heb je je fornuis vrij[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten: • 1 tl mild paprikapoeder • 2 tenen knoflook, gehakt • olijfolie • 16 rauwe grote garnalen, gevlinderd, staarten intact[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk eet normaal minstens 1x per week vegetarisch en 1x vis. Bij de vis probeer ik vette en gewone vis af te wisselen. Probleem is dat ik nooit goed heb leren[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beLekker pittig, zoet en zuur zijn deze vurige "firecracker"zalmfilets. Reken met een marinadetijd van 2 uur. Ingrediënten voor 4 personen: 4 zalm moten of[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBron: Dagelijkse Kost Een fantastische barbecuesalade van Jeroen Meus! Om je vingers van af te likken! Ingrediënten : 4 eetlepels ketchup 1 eetlepel mosterd 2[...]
Bron: tafelkunstjes.blogspot.sevoor 4 personen Deeg 285 g Bloem 170 g koude Boter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder ′n beetje Zout Vulling 1 Ui 6 teentje[...]
Bron: smulweb.nl