Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten: 2 eetlepels plantaardige olie 2 theelepels mosterdzaad 1 kleine ui, gesnipperd stukje pijpkaneel van 2½ cm 10 g verse gember 7 grote tenen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGemaakt voor een persoon (zonder asperges) De afgelopen maanden heb ik, na het lezen van het enthousiasme waarmee Melissa Clark in de New York Times over[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWeer een lekker en makkelijk recept van Alison Roman. Ik kende haar van Bon Appétit waar ze tot 2015 food editor was en daarna werd ze de favoriete columniste[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze kleine smakelijke wraps van Lidl zijn een geweldige manier om met vrienden te eten, leg gewoon alle ingrediënten op een schaal zodat iedereen er zelf een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen eenvoudig, mooi en smakelijk voorgerecht. Ingrediënten als voorgerecht voor 6 personen: 3 grote rode paprika's, in vieren gedeeld 200 g extra fijne[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe Italianen mogen in sommige plaatsen en steden van de burgemeester dit Paasweekend op hun balkon barbecueën, ik ben nu al benieuwd naar de foto's. Dit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept voor de arepa broodjes staat hier . Het is beslag is heel eenvoudig : maismeel met water en een snuf zout met de hand door elkaar roeren, laten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNog steeds in de ban van de bakplaat, sinds ik op zoek was voor gemakkelijke gerechten voor een groot gezelschap met kinderen van wie ik de smaken niet kende.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen hartstikke simpel gerecht voor door de week: garnalenroerbak met spinazie en zoete mango. Tip van Janneke Philippi: ‘Vervang voor niet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk las dit recept vandaag op het blog van mijn zus en herinnerde mij dat ik het ook ooit gemaakt had, maar nog bij mijn weeskindertjes lag: foto's zonder[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSnel te maken gerecht. Door het roosteren wordt de paprika zoet en de olijven zorgen voor een zout accent dat goed past bij de knoflook-peterselie dressing.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGarnalen in kokossaus en pak choi voor 3 personen Annabel Langbein maakt een voorraad van deze currysaus voor in de diepvries. Zo maakt ze snel een groenten of[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 stokjes: 150 gr kabeljauwfilet 150 gr garnalen (geen Hollandse) 1 rode peper, lombok of rawit 1 tl gemalen of 3 cm verse koenjit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 12 st. coquilles 500 ml gembersiroop 100 ml oestersaus 2 blaadjes djeroek peroet (citroenblad, toko), in dunne reepjes 20 g gefermenteerde zwarte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen heel smakelijk recept uit de Griekse keuken van kookboekenschrijfster Diane Kochilas. Kakelverse vis bereid ik altijd zo simpel mogelijk, maar diepvriesvis[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: • 1 tl mild paprikapoeder • 2 tenen knoflook, gehakt • olijfolie • 16 rauwe grote garnalen, gevlinderd, staarten intact[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn 2012 is een soortgelijk recept van de Spaanse kok Martin Berasategui, kok met de meeste Michelin sterren van Spanje, op dit blog verschenen. Omdat het zo[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl