Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 90 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4 stuks gezouten Portugese kabeljauw (bakkeljauw) 1 liter volle melk 800 gr aardappelen, geschild en in dikke plakken gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 g sint-jakobsschelpen 4 theel. maïzena 2 theel. olijfolie 3 tenen knoflook, fijngesneden 1 bakje kerstomaatjes 1½ dl droge[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 6 stukken zwaardvis 4 eetlepels (60 ml) droge witte wijn 4 eetlepels (60 ml) ketjap of sojasaus 1 eetlepel Dijonmosterd 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 g zalmfilet zonder vel, in 4 repen gesneden 200 g kleine sint-jakobsschelpen zonder koraal 3 el droge witte wijn 200 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 zalmmoten of stukken filet, à circa 125 g 150 ml droge witte wijn 1-2 laurierblaadjes reepjes citroenschil peper en zout[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 grote roze grapefruits 2 el olijfolie, extra vergine 2 grote uien, gehalveerd en in plakjes gesneden 1 grote venkelknol, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 4 eetlepels citroengras, fijngesneden (alleen het witte deel gebruiken) 4 eetlepels verse gember, fijngesneden 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8 forelfilets, à circa 100 g 4 takjes verse dille 250 g sperziebonen, gehalveerd 2 el kappertjes 200 ml droge witte wijn 300 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 gram rauwe gepelde grote garnalen 2 stengels bleekselderij 1 pot middelgrote pot witte bonen in tomaten saus 1 bakje champignons ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 kilogram verse mosselen 1 prei 1/2 winterwortel 6 takjes selderij (blad met steel) 2 laurierblaadjes 2 takjes tijm (elk circa 5 centimeter)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - (volkoren)spaghetti voor 4 personen (ca. 100 gr. pp) - 24 grote gepelde garnalen (ca. 6 per persoon) - 2 grote geperste tenen knoflook - 1[...]
Bron: smulweb.nl300 gram kabeljauw (koolvis of andere witvis) 10 scampis verse tomaten 1 kilo of twee dozen (400gr) tomaten of een mix van de twee zoals ik altijd doe.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g fusilli (pasta) zout, peper 1-2 el olie 2 sjalotjes, in dunne ringen 2 teentjes knoflook, geperst 2 dl visfond (pot) 2 dl droge witte[...]
Bron: smulweb.nlVis, we hebben er een beetje een haat-liefde verhouding mee. Deze koekjes vinden we heerlijk maar ook vaak vinden we vis wat tegenvallen. Evert verwoorde het[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlvoor 4 personen 400 gr Een hele runder entrecote 1 st Rettich 1 bos Tsai Soy (Chinese bieslook) 2 dl Soja saus 2 dl Mirin (Japanse kookwijn) 2 dl Rijst azijn[...]
Bron: smulweb.nl