Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 5 eetlepels sake 5 eetlepels mirin (zoete Japanse rijstwijn) 3 eetlepels sojasaus 4 eetlepels lichtbruine basterdsuiker 5[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 hele zeebaars van ca. 1 kg, schoongemaakt 4 tenen knoflook 1 kleine rode chilipeper, zaad verwijderd 40 g korianderblad ½[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 tl zonnebloemolie 1 zeebaars, circa 800 g, schoongemaakt 1 limoen, in 4 plakken gesneden 6 lente-uitjes, in fijne reepjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 2 zeebaarsen (2x 450 g) - plantaardige olie - 20 g knoflook, in dunne plakjes - 50 g gemberwortel, geschild en in fijne sprietjes gesneden - 1[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 8 personen 1 grote zeebaars van 1,5 kilo. Liefst lijngevangen en schoongemaakt, hoeft niet geschubd. 2 á 3 dorades gaat ook goed. 2 citroenen in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De Thaise pasta: 2 bosjes verse koriander 2 cm verse gember 3 teentjes knoflook 2 rode chilipepers 2 t sesamolie 6 e sojasaus 2 citroenen (sap[...]
Bron: smulweb.nlDriemaal is scheepsrecht. Dit is al het 3de gerecht dat ik klaarmaak uit De Gastentafel . Misschien moet ik wel doen zoals Simone van Simones Kitchen . Zij is[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Porties : 2 110 gr zeebaars 110 gr garnalen 55 gr bevroren erwten (ontdooid) 240 ml melk 30 gr boter 30 gr bloem 340 gr aardappelpuree, of[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1 zeebaars van ca. 800 gram (alternatieven: brasem, forel, snoek) De vis moet schoongemaakt zijn en de kieuwen en schubben moeten verwijderd[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eetlepels arachide olie 1 a 2 eetlepels rode currypasta (b.v. Mae Ploy) 6 gesnipperde lente-uitjes 6,25 dl kokosmelk 2 eetlepels vissaus 2[...]
Bron: smulweb.nl500 gr zeebaarsfilet l theelepel zout l kop kruidenpasta voor visgerechten 8 blaadjes citroenbasilicum 4 salamblaadjes 4 bananenbladeren, in vierkante stukken[...]
Bron: smulweb.nl