recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder yoghurt knolselderij

Gevonden 39 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Gevulde karper

voor 4 personen 1 karper van ca 2 kg 1 ui 250 g champignons 6 eetl. boter 2 eetl. bloem 1 bosje peterselie 1/8 ltr witte wijn Zout en peper Voor de garnering[...]

Bron: smulweb.nl

Romige visragout met zalm, kabeljauw en garnalen

voor 2 personen 100 gram verse zalmfilet 150 gram kabeljauwfilet 50 gram (Hollandse) garnalen 20 gram boter 1 sjalotje 2 flinke eetlepels gezeefde bloem 125[...]

Bron: smulweb.nl
Forel met sperziebonen en pesto

Ingrediënten Porties : 4 8 forelfilets, à circa 100 g 4 takjes verse dille 250 g sperziebonen, gehalveerd 2 el kappertjes 200 ml droge witte wijn 300 ml[...]

Bron: allrecipes.nl
Roodbaars met chorizo en inktvis

Ingrediënten Porties : 8 8 roodbaarsfilets met huid 2 tenen knoflook, gepeld en fijngesnipperd ½ bos peterselie, uitsluitend de blaadjes 50 cc.[...]

Bron: allrecipes.nl
KABELJAUW VISSCHOTEL

Ingredienten: 1 kg kabeljauw, liefst kabeljauwhaasjes, dit zijn dikkere stukken 2 tenen knoflook 100 gram ontbijtspek (eerst even uitbakken!!) voor de[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Gepocheerde kabeljauw op een bedje van spinazie[...]

voor 4 personen 4 mooie stukken kabeljauw filet (naar honger) Om te pocheren: 2/4 van een dikke ui 1 kleine wortel een takje tijm een blaadje laurier peper en[...]

Bron: smulweb.nl
Tempura van scampi, zalm en groenten

voor 6 personen Voor het beslag: 100 g bloem 200 ml ijkoud water snuifje zout Voor de spiesjes: 12 grote scampi 400 g zalmfilet 1 paprika 1 mergpompoen (=[...]

Bron: smulweb.nl
Romige visragout met zalm, kabeljauw en garnalen

voor 2 personen 100 gram verse zalmfilet 150 gram kabeljauwfilet 50 gram (Hollandse) garnalen 20 gram boter 1 sjalotje 2 flinke eetlepels gezeefde bloem 125[...]

Bron: smulweb.nl
Schelvis met venusschelpen op Spaanse wijze

Ingrediënten Porties: 2 Bouillon 1,5 liter water 500 gr graten van witte vis 4 stengels bleekselderij 1 wortel 1 prei 1/2 ui 1 laurierblad De vis 250 gr[...]

Bron: allrecipes.nl
Zalm Kroketjes

Zalm Kroketjes Als hapje of bij de lunch Deze zalm kroketjes smaken altijd. Lekker glaasje erbij en ze happen lekker weg. en weer eens iets anders dan de kip[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl
Gebakken kabeljauw in groene saus

Ingrediënten 300 g doperwten extra fijn (diepvries) ½ kruidenbouillonblokje 1 teentje knoflook 1 dl droge witte wijn (Montestell) 4 stukken[...]

Bron: ah.nl
Noordzeetong met wittewijnsaus en Hollandse[...]

Ingrediënten 25 g boter 3 sjalotten (gesnipperd) 1 pot visfond (380 ml) 0.25 l droge witte wijn 1 laurierblaadje 1 bekertje slagroom (125 ml) 80 g bloem[...]

Bron: ah.nl
Roodbaars met witte wijn- en citroensaus

Witvis met een frisse en licht pittige saus; ideaal voor op een zomeravond wanneer je niet al te zwaar wil tafelen! Heerlijk in combinatie met een salade van[...]

Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy