Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
voor 4 personen 100 gram bloemkool - 1 eetlepel boter - 1/2 pot gevogeltefond (à 380 ml) - 2 blaadjes witte gelatine - 100 ml slagroom - 2 plakken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VIS 4 dikke stukken kabeljauw van plm. 125 gram (kabeljauwhaasje) 4 plakken Parmaham zout, peper 8 dunne repen prei (even in magnetron, dan[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VIS 4 dikke stukken kabeljauw van plm. 125 gram (kabeljauwhaasje) 4 plakken Parmaham zout, peper 8 dunne repen prei (even in magnetron, dan[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kleine knolselderij (geschild) 25 g boter 1 citroen (geperst) 1 eetlepel appelstroop 1/2 eetlepel tijmblaadjes (bakje a 15 g) 2 x 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g broccoli (in kleine roosjes) 1 sinaasappel 1 eetlepel witte-wijnazijn 2 sjalotten (gesnipperd) ½ zakje verse peterselie ((a 30[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g fusilli (pasta) 1 ui 1 groene paprika 3 el olijfolie 2 schaaltjes kabeljauwfilet (a 240 g) 8 plakken Parmaham 1 pot pastasaus tomaat[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 roodbaarsfilets 2 tl citroensap 8 verse salieblaadjes 4 plakken Parmaham 1 el olijfolie zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlIk schreef gisteren al over mijn bezoek aan The Glorious op uitnodiging van het Consorzio del Prosciutto di Parma. Wat een topnamiddag: leuk gezelschap,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen makkelijk, snel gerecht. Als je tenminste niet zoals ik zelf de pasta gaat maken..... In de kelder kwam ik afgelopen week de pastamachine tegen en vond het[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. plantaardige olie 4 stukken heilbotfilet, zonder vel, elk ca. 150 g 4 plakjes Parmaham (totaal ca. 60 g) 2 tenen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 limoenen 2 eetl. olijfolie 1 gele paprika, zaadlijsten verwijderd, in 16 ruitjes van 2-3 cm 24 grote rauwe garnalen (totaal[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 eetlepel olijfolie 6 plakken Prosciutto ham (Parmaham) 4 stukjes witvis (2 stukjes per persoon) peper 1-2 eetlepels groene[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 tilapiafilets 8 eetl. tomatentapenade 4 plakjes Parma ham( of Serano ham) verse gesneden dille viskruiden 900 gr. krieltjes geknipte stukjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr kabeljauwfilet (in 12 blokjes gesneden) 1/2 bakje Italiaanse kruidenmix (vers, fijngesneden) 12 plakjes Parmaham 2 el olijfolie 3 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kabeljauwfilets (ca 150 gr/st) 8 plakken Parmaham 50 gr roomboter 4 el olijfolie 2 sjalotjes (fijngesneden) 2 teentjes knoflook[...]
Bron: smulweb.nl