Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
voor 4 personen 400 g witte vis, kabeljauw of pangasiusfilet 125 g garnalen 1 eetlepel plantaardige olie 1 ui 2 teentjes knoflook 1/2 eetlepel verse gember 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram gemalen stevige witvis, 4 eetlepels broodkruim of matsemeel(Joods), 1 ei losgeklopt, 1/2 theelepel zout, witte peper, 3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g kabeljauw, in stukken van 2 cm 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé) 4 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 100g couscous 1 el olijfolie 200ml kippenbouillon klein uitje,in reepjes 2 teentjes knoflook 1 tl gemalen komijn 1 blikje tomatenblokjes 1-2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200-250 gram witvis Bijvoorbeeld: kabeljauw, schelvis, red snapper, makreel. Chermoulah (marinade): 1 teen knoflook, gesnipperd 1/2 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Pakketje of pot (ingelegde) wijnbladeren (te koop in Turkse/Marokkaanse winkels) 600-800 gram stevige witvis filet (zeeduivel, zeewolf,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g kabeljauw, in stukken van 2 cm 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé) 4 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 rode[...]
Bron: smulweb.nl500 gram witvisfilets (naar keuze, zie boven); 4 geperste tenen knoflook; 4 geraspte trostomaten; 4 eetlepels fijngehakte platte peterselie en verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr bataat / zoete aardappel 3 uien 400 gr koolvisfilet 1 tl komijnzaad 1 tl gemalen korianderzaad (ketoembar) 1 tl kurkuma (kunjit)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gr kabeljauwfilet in stukken (of zwaardvis, of verse tonijn) Voor de marinade: 1 eetlepel chilisaus 2 eetlepels ketchup 3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl1 tl paprikapoeder 1 tl gemalen komijn 2 zalmfilets vers of diepvries 1 knoflookteen 1 rode peper bosje koriander bosje (platte) peterselie 1 citroen 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 16 gamba?s * 1 rood pepertje * 1 rode ui * 2 tenen knoflook * 1 flinke stengel bleekselderij * 3 tomaten * 2 eetlepels olie * 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6-8 uitgeperste knoflooktenen, 5 el extra virgin olijfolie, 1-2 tl paprikapoeder, 1/2-2 tl harissa of 1/4-1/2 tl cayennepeper, 1/2 tl gemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eetl sojasaus, 2 eetl medium dry sherry, 1 eetl sesamolie, < theel zout, < theel vier-seizoenen-peper (of gekneusde gekleurde[...]
Bron: smulweb.nl