Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Agghiotta betekent zoiets als ´voor de lekkerbek of voor de veelvraat´. Ik heb toch vaak dergelijke visrecepten gemaakt, eigenlijk lijken ze allemaal[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen beetje zoet-zure tonijn. Wel lekker. Ingrediënten: 4 plakken tonijn, niet al te dik 3 dl tomatensaus 1 ui meel witte wijnazijn extra vergine olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit is een onderdeel van de feestelijke Chinese maaltijd. Eenvoudige recepten, snel klaargemaakt, mits je de voorbereidingen hebt getroffen. Ingrediënten voor[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe staartstukjes uit een pak diepvries kabeljauw zijn heel geschikt om er een soort lekkerbekjes van te maken. Voor dit recept worden ze niet door een beslag[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe pimentón geeft een extra rokerig accent aan de gegrilde tonijn. Ingrediënten: 2 tl knoflook uit de knijper peper en zout 3 tl pimentón de la Vera (Spaanse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen heerlijk gerecht, niet moeilijk te maken en geschikt voor feestelijke dagen. Heek of merluzza vind je vooral op de markt. Ingrediënten: 1 staartstuk van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen aardappelsalade met een luxe uitstraling door toevoeging van de gerookte forel. Ingrediënten: 6 aardappelen 60 ml olijfolie 2 el witte wijnazijn 2 tl Dijon[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe makreel maak je net zo pittig als je wilt. Kies je voor het hete Mme Jeanette pepertje, laat het dan heel en verwijder het alvorens te serveren.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen populair recept uit de Spaanse keuken. Ingrediënten voor 4 pers: 8 stukjes kabeljauwrug of groter (of heek) 400 gr schelpdiertjes 2 tenen knoflook 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 8 visfilets van 150 gram per stuk 2 el meel, gemengd met zout en peper 2 el neutrale olie Zwartebonendressing: 50 gram bruine[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept is van Hugh Fearnly Whittingstall van The River Cottage in London. Hij noemt het vis-rizo, want het is vis gecombineerd met de smaak van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen lichte en frisse maaltijd voor zomerse dagen Ingrediënten: 2 el arachide- of zonnebloemolie 4 visfilets met huid, zoals barramundi, zeebaars of zalm kan[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 4 schol- of botfilets 1 + 1 eetlepels plantaardige olie 1 teentje knoflook, fijngehakt 1 theelepel fijngeraspte geschilde gember[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl