recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder basmati rijst boter

Gevonden 19 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Vis agghiotta uit Sicilië

Agghiotta betekent zoiets als ´voor de lekkerbek of voor de veelvraat´. Ik heb toch vaak dergelijke visrecepten gemaakt, eigenlijk lijken ze allemaal[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Gemarineerde tonijn

Een beetje zoet-zure tonijn. Wel lekker. Ingrediënten: 4 plakken tonijn, niet al te dik 3 dl tomatensaus 1 ui meel witte wijnazijn extra vergine olijfolie[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Chinese garnalen met doperwten

Dit is een onderdeel van de feestelijke Chinese maaltijd. Eenvoudige recepten, snel klaargemaakt, mits je de voorbereidingen hebt getroffen. Ingrediënten voor[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Gebakken kabeljauwfilet met speciale mayonaise

De staartstukjes uit een pak diepvries kabeljauw zijn heel geschikt om er een soort lekkerbekjes van te maken. Voor dit recept worden ze niet door een beslag[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Gegrilde tonijn met pimentón aioli

De pimentón geeft een extra rokerig accent aan de gegrilde tonijn. Ingrediënten: 2 tl knoflook uit de knijper peper en zout 3 tl pimentón de la Vera (Spaanse[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Gevulde vis, zoals heek, merluzza, kabeljauw

Een heerlijk gerecht, niet moeilijk te maken en geschikt voor feestelijke dagen. Heek of merluzza vind je vooral op de markt. Ingrediënten: 1 staartstuk van[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Gerookte forel, aardappel en kerstomaten salade

Een aardappelsalade met een luxe uitstraling door toevoeging van de gerookte forel. Ingrediënten: 6 aardappelen 60 ml olijfolie 2 el witte wijnazijn 2 tl Dijon[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Surinaamse Makreel met Rijst en Boontjes

De makreel maak je net zo pittig als je wilt. Kies je voor het hete Mme Jeanette pepertje, laat het dan heel en verwijder het alvorens te serveren.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kabeljauw met Schelpjes en Salsa verde

Een populair recept uit de Spaanse keuken. Ingrediënten voor 4 pers: 8 stukjes kabeljauwrug of groter (of heek) 400 gr schelpdiertjes 2 tenen knoflook 1[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Aziatische Vis met Zwartebonendressing

Ingrediënten voor 4 personen: 8 visfilets van 150 gram per stuk 2 el meel, gemengd met zout en peper 2 el neutrale olie Zwartebonendressing: 50 gram bruine[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Vis-Chorizo en Tuinbonen

Het recept is van Hugh Fearnly Whittingstall van The River Cottage in London. Hij noemt het vis-rizo, want het is vis gecombineerd met de smaak van[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Krokante Visfilet met Vietnamese salade

Een lichte en frisse maaltijd voor zomerse dagen Ingrediënten: 2 el arachide- of zonnebloemolie 4 visfilets met huid, zoals barramundi, zeebaars of zalm kan[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Scholfilet met Sesamspinazie

Ingrediënten voor 4 personen: 4 schol- of botfilets 1 + 1 eetlepels plantaardige olie 1 teentje knoflook, fijngehakt 1 theelepel fijngeraspte geschilde gember[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy