Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 48 recepten
voor 4 personen 2 stuks witlofstronken 2 eetlepels sesamzaad 1 blikje tonijn op olie 1 granaat appel Dressing: 2 eetlepels peterselieblaadjes 300 ml Swinckels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de zalm: 1 kg zalmfilet of zalmpoulet, in grote blokken van 2x2x2cm gesneden 2-4 eetlepels rijstolie Zout+peper of viskruiden 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlVoor 12 glaasjes: 6 sneetjes gerookte zalm 2 grannysmithappelen 125 g grijze garnalen (versmarkt) 2 eetl. zure room 0.5 eetl. mosterd preikiemen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 1/4 appel (Granny Smith) 2 zoute haringen 40 gram gekookte rode bietjes 1 el olijf olie 1 pakje roggebrood zout en peper 15 gram bieslook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Garnalen,Komkommer, Romanotomaatje,Zoetzure appel, kruiden ( snuf mund, snuf dragon, snuf Italiaanse kruiden mix, dennenhoning zout,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 g sashimi gesneden tonnetto, 50 g Granny Smith appelen in brunoise, 50 g venkel in brunoise, 50 g avocado in brunoise, 1,5 el sushi-azijn,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Fluweelzachte haring met komkommer hangop 750 ml volle boerenyoghurt 1 komkommer 0.5 el mierikswortel versgemalen korianderzaadjes 100 g[...]
Bron: smulweb.nl2 gekookte rode bietjes blikje tonijn in olie 1 gekookt ei zilveruitjes 4 augurken 3 schijven ananas (uit blik) 2 mandarijnen 1 appel 2 gekookte vastkokende[...]
Bron: smulweb.nlVoor 12 glaasjes: 6 sneetjes gerookte zalm 2 grannysmithappelen 125 g grijze garnalen (versmarkt) 2 eetl. zure room 0.5 eetl. mosterd preikiemen Elke dag iets[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 g sashimi gesneden tonnetto, 50 g Granny Smith appelen in brunoise, 50 g venkel in brunoise, 50 g avocado in brunoise, 1,5 el sushi-azijn,[...]
Bron: smulweb.nl- 4 stuks gamba`s - 8 gram augurk - 2 gram platte peterselie - 10 gram sjalot - 5 gram kappertjes - 15 gram granny smith appel - 60 gram mayonaise - snufje[...]
Bron: smulweb.nl