Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten 400 g winterpeen (in plakjes) 1 zak aardappelschijfjes (450 g) 500 g kabeljauwfilet (in 4 stukken) 1 flesje kookroom (light (250 ml)) 100 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak reuzengarnalen (ongepeld (500 g, diepvries), ontdooid) 5 el zonnebloemolie 4 rode uien (gehalveerd en in stukjes) 2 tl komijn 1 rode[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel worcestersaus 1 eetlepel limoensap 1 eetlepel ketjap 1 theelepel chilipoeder 450g grote garnalen, gepeld en[...]
Bron: allrecipes.nlIngredienten: 1 kg kabeljauw, liefst kabeljauwhaasjes, dit zijn dikkere stukken 2 tenen knoflook 100 gram ontbijtspek (eerst even uitbakken!!) voor de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl400 gram visfilet, 35 gr. boter, 1 ui, 250 gram champignons, 1,5 dl jus d'orange, 2 el crème fraîche, 50 gram geraspte kaas Ovenschaal invetten. Vis in vier[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com*Ingrediënten 200 gr gerookte zalmfilet 125 gr ricotta (kaas) 1/2 zakje verse basilicum (a 15 gr) 1 limoen Zout en peper (naar smaak, peper liever versgemalen)[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlRode uienkonfijt bij kaas of een stukske (wild)paté? Jazeker, graag! Maar bij vis? Ben je nu helemààl gek geworden, Myriam? Nee hoor, jullie kunnen gerust[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beTwee keer smikkelen vandaag ;-)). Het lukte niet om de uitgezochte foto up te loaden en bij het proberen van een andere gemaakte foto loaden ze opeens beiden[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlTwee keer smikkelen vandaag ;-)). Het lukte niet om de uitgezochte foto up te loaden en bij het proberen van een andere gemaakte foto loaden ze opeens beiden[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlGekruid vlees uit de supermarkt of van de slager is eigenlijk allemaal met slechte e-nummers. Schnitzels, satéburgers, kant en klare gehaktballen etc. hoef je[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlVan koolvis maakt men vissticks of het wordt met een gefrituurd deegjasje als lekkerbekje verkocht. Lekkerbekjes van kabeljauw zijn nauwelijks nog te koop bij[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen *Kabeljauwfilet -500 gr. *Noorse garnalen -100 gr. *Gekookte mosselen -100 gr. *Creme fraiche -250 gr. *Hard gekookte eieren -3 stuks. *Prei[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 makrelen, schorseneren, 4 bergappelsienen, 100 g parmezaanse kaas, 16 schijfjes zwarte truffel (Perigord of Tricastin), 1 bot pimpernel, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen *Kabeljauwfilet -500 gr. *Noorse garnalen -100 gr. *Gekookte mosselen -100 gr. *Creme fraiche -250 gr. *Hard gekookte eieren -3 stuks. *Prei[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12-16 (afhankelijk van de grootte) rauwe gamba′s, sap van 2 limoenen, 2 el. olijfolie, halve el. gedroogde oregano, 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: smulweb.nl